📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To jakas unia panstw afrykanskich?
co to qrwa ma być ???? - alfabet morse'a przy tym to pikuś.
Kurcze myślałem że coś mam z telefonem hahaha
Tez miałem kiedys takiego kumpla. Fajny super koles. Normalnie mozna bylo z nim gadać, ale jak szedł do odpowiedzi to jak walnał zawias to fest. Nie dawał rady sie odblokować. Ta to jeszcze spoko bo da rade dokonczyc. Straszna choroba
Parytety. Dostała się do parlamentu bo jest upośledzoną murzynką i pewnie jeszcze lesbą. Kompilacja uprzywilejowań.
Biada temu który ośmieli się taką osobę uznać za nienadającą się bo zaraz podniósł by się wrzask że to brak tolerancji rasizm i homofobia.
Nie ma nic gorszego niż poprawność polityczna . Jebać pseudo tolerancję, źle pojmowaną równość i bożka do straszenia zwanego "bezpieczeństwem" który czyha tylko na naszą wolność .
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Biada temu który ośmieli się taką osobę uznać za nienadającą się bo zaraz podniósł by się wrzask że to brak tolerancji rasizm i homofobia.
Nie ma nic gorszego niż poprawność polityczna . Jebać pseudo tolerancję, źle pojmowaną równość i bożka do straszenia zwanego "bezpieczeństwem" który czyha tylko na naszą wolność .
i tak lepiej jak w Sejmie, przynajmniej wiadomo o co jej chodzi
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
To jest typowy przykład kobiety, która zdecydowała się w końcu powiedzieć swojemu mężczyźnie co ma od co najmniej 11 lat na myśli, ale nadal nie umie tego wyrazić. Nie umie, bo... nie chce
Parowóz wpierdolila jeszcze parą sapie a mowili ze z weglem koniec a ta dalej brudna jakas
Moim zdaniem to jakaś ustawka w drugą stronę, żeby pojechać po białych.
Ci obok to mają hujowe miejscówki, przez kamery nie mogą nawet beki pocisnąć, bo by ich wsadzili do pudła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów