Tak właśnie wygląda masowa produkcja wyrobów mięsnych. Maszyna do kurczaków pierwsza klasa. Smacznego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
wszycy narzekają jak kurczaki są traktowane, kiedyś nawet w TV leciało, ale kurwa każdy kto przechodzi koło KFC czy innego hamerykańskiego fastfóda, wpierdala aż mu uszy merdają, tak więc bez zbędnego pierdolenia. Smacznego.
Kurczaczki, Świnki, Koniki, krówki itp. maja pecha ze są kurewsko Smaczne
I prawda jest taka ze jak by wszystko hodować tak jak to się ekologa podoba to byśmy mieli zajebisty głód na świecie!
I prawda jest taka ze jak by wszystko hodować tak jak to się ekologa podoba to byśmy mieli zajebisty głód na świecie!
jakby dać jakąś wesoła melodię w podkładzie, to byłby to bardzo pogodny filmik.
Nie ma bardziej brutalniejszej istoty od człowieka, to najgorsze co mogło się przytrafić tej planecie. Przy dzisiejszej chciwości i okrucieństwie aż boje się pomyśleć, co by się stało gdyby nasza planeta zaczęła umierać i brakowałoby zwierząt.
Akcja od 5:30 hłe hłe.
cholera, przez Ciebie znow jestem glodny!
Zaraz odezwą sie pierdoleni ekolodzy czy miłośnicy zwierząt. Będą bronić każdej istoty ale żeby odpowiedzieć jak wyżywić coraz to wiecej ludzi bez uzycia GMO i zabijania zwierząt to kurwa już ich nie obchodzi..
A kombajn do kurczaków pierwsza klasa
A kombajn do kurczaków pierwsza klasa
Ja tam lubię jak moje żarcie najpierw się nacierpi.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Co to za zwierze na końcówce filmu???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów