..zostanie niedługo zrewolucjonizowany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Kapłan_pustki, to co ty masz za neta? Nieraz prowadzę wideorozmowy przez fb na kompie, albo na messengerze i nic nie tnie, a jak ktoś ma dość dobrą kamerę w telefonie to nawet jakość jest spoko.
Shadow napisał/a:
Mnie zastanawia inna rzecz. Wypowiedzi dziecka. "Wróć do domu tatusiu", "Kiedy wrócisz do domu?". Natarczywe pytania sugerują że facet całe dnie spędza w pracy i być może zaniedbuje swoją rodzinę.
Ciekawe czy tylko ja na to uwagę zwróciłem?
Nie da się niestety połączyć tych 2 rzeczy ;/ By coś osiągnąć trzeba poświecić temu wiele pracy gdzie nie starcza czasu np na rodzinę.
Widziałem podobne gówno w filmie ze Sylwestrem Stalone i Sandrą Bullock "człowiek demolak" jak próbowali się jebać. Wolę tradycyjne środki komunikacji i z tym ludzie mają problem, a oni kombinuję 3D.
mygyry napisał/a:
Ubędzie trochę zjebów na ulicach
Czemu ? Zjebów zostanie tyle samo co jest. W zasadzie stosunek zjebów do normalnych ludzi zmieni się na krzyść zjebów.. Większość to pierdolone biedaki które pracują za max 3 tys i nie stać ich nawet na jebany telewizor a co dopiero na hologramy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów