Dobrze gada! W czasach lewackiej, homoseksualnej i niszczacej nas propagandy dobrze jest posłuchać rozsądnego człowieka, do tego na marszu, który sam w sobie daje nadzieje ze moze nie wszystkich u nas jeszcze doszczetnie pojebało.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
pissowskie pierdolenie
Z pissem mam tyle wspólnego co z mercedesami. Po prostu cieszy mnie fakt ze ktos kurwa jeszcze broni wartosci jak rodzina, a nie 2 pedałów i adoptowane dziecko.
A może chodzi wam o pissing?
Szacunek dla człowieka, a dlaczego? Bo miał i ma jaja aby o takich rzeczach mówić w chwili kiedy, określenie mama tata ma być zastąpione słowem rodzic aby nie urażać pedałów. Inną sprawą ze już może się martwić o swoją posadę smutne
myślę, że dobrze gada i nie ma powodu aby nazwać to "pissowskim pier**leniem". Nawet zwierzęta wiedzą, że rodzina to ważny element funkcjonowania społeczeństwa.
Marsz dla rodzina jak najbardziej !! ale dla Zycia wtf?? jak ktoś miesza w to Aborcie i kościół niech spierdala z miejsca , ja rozumiem mieć prawicowe poglądy ale bez przesady trochę rozumu i będzie idealnie ! chuj mnie obchodzą warny i hejty.
Strasznie malutki masz świat, tam gdzie twój się kończy, tam innych dopiero zaczyna...
jak ktoś nie krzyczy na ulicy że lubi ruchających się w dupe pedałów to musi być od razu za pisem?
Strasznie malutki masz świat, tam gdzie twój się kończy, tam innych dopiero zaczyna...
Wiem ,że gdyby pan Przemysław słowo "katolickie" zastąpił np. "buddyjskie" to by dałnom zamknęło hejterskie ryje, bo już tak się przyjęło, że jak pada słowo katolik to się ludziom słuch pierdoli i nie słuchają co ma człowiek do powiedzenia, tylko z automatu pierdolą takie rzeczy jak niżej cytowany patafian
Wiem ,że gdyby pan Przemysław słowo "katolickie" zastąpił np. "buddyjskie" to by dałnom zamknęło hejterskie ryje, bo już tak się przyjęło, że jak pada słowo katolik to się ludziom słuch pierdoli i nie słuchają co ma człowiek do powiedzenia, tylko z automatu pierdolą takie rzeczy jak niżej cytowany patafian
kreet napisał/a:
pissowskie pierdolenie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów