18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Dobrze gada! W czasach lewackiej, homoseksualnej i niszczacej nas propagandy dobrze jest posłuchać rozsądnego człowieka, do tego na marszu, który sam w sobie daje nadzieje ze moze nie wszystkich u nas jeszcze doszczetnie pojebało.

Zgłoś
k................t 2013-06-03, 14:09 3
pissowskie pierdolenie
Zgłoś
Paulz 2013-06-03, 14:17 67
Z pissem mam tyle wspólnego co z mercedesami. Po prostu cieszy mnie fakt ze ktos kurwa jeszcze broni wartosci jak rodzina, a nie 2 pedałów i adoptowane dziecko.
Zgłoś
Darson666 2013-06-03, 14:23 7
A może chodzi wam o pissing?

Naziolek napisał/a:

Darson emituje najwięcej promieniowania.

Zgłoś
Smutas 2013-06-03, 14:45
@up
z takimi preferencjami to idź sobie na harda.
Zgłoś
k................t 2013-06-03, 14:45 1
Darson666 napisał/a:

A może chodzi wam o pissing?

Dobrze kombinujesz
Zgłoś
MaczetE 2013-06-03, 15:10 20
Jeszcze pare takich wywiadów i go zwolnią z roboty albo odrazu zajmie się nim seryjny samobójca.
Zgłoś
a................5 2013-06-03, 16:26 8
@kreet

Idź obciągnąć partnerowi kutasa.
Zgłoś
BDrummer 2013-06-03, 16:35 3
Szacunek dla człowieka, a dlaczego? Bo miał i ma jaja aby o takich rzeczach mówić w chwili kiedy, określenie mama tata ma być zastąpione słowem rodzic aby nie urażać pedałów. Inną sprawą ze już może się martwić o swoją posadę smutne
Zgłoś
quwerty 2013-06-03, 16:38 6
myślę, że dobrze gada i nie ma powodu aby nazwać to "pissowskim pier**leniem". Nawet zwierzęta wiedzą, że rodzina to ważny element funkcjonowania społeczeństwa.
Zgłoś
Josef Mengele 2013-06-03, 16:42
Marsz dla rodzina jak najbardziej !! ale dla Zycia wtf?? jak ktoś miesza w to Aborcie i kościół niech spierdala z miejsca , ja rozumiem mieć prawicowe poglądy ale bez przesady trochę rozumu i będzie idealnie ! chuj mnie obchodzą warny i hejty.

Enter the gates, Auschwitz awaits
Zgłoś
cerastes 2013-06-03, 16:43 8
kreet, już wiem skąd taka ksywka..

¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! Yeehaw

Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Zgłoś
Magik2501 2013-06-03, 16:50 4
@kreet
jak ktoś nie krzyczy na ulicy że lubi ruchających się w dupe pedałów to musi być od razu za pisem?
Strasznie malutki masz świat, tam gdzie twój się kończy, tam innych dopiero zaczyna...

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
wyrwiszmat88 2013-06-03, 16:58 6
Jak widać dziennikarz nie musi być kurewką, popierającą dla pokazu cwelowskie eventy typu "kolorowa niepodległa" czy marsze "równości" , szacun!

Wiem ,że gdyby pan Przemysław słowo "katolickie" zastąpił np. "buddyjskie" to by dałnom zamknęło hejterskie ryje, bo już tak się przyjęło, że jak pada słowo katolik to się ludziom słuch pierdoli i nie słuchają co ma człowiek do powiedzenia, tylko z automatu pierdolą takie rzeczy jak niżej cytowany patafian

kreet napisał/a:

pissowskie pierdolenie

Zgłoś
Husarz12 2013-06-03, 17:03 1
Mało już takich dziennikarzy mamy. Przyjemnie się tego Gościa słucha - z chęcią podał bym mu rękę... A powiedzcie mi do chuja gdzie Kraśko? Pamiętacie jak przelewał łzy w relacjach live gdy Papież Polak odchodził? Gdzie jest dziś, podczas tych marszy?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów