📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Złapią ich a przewoźnika wsadza do puchy.tyle z zarobków sprzedajnej kur.wy
DetoxPL napisał/a:
Złapią ich a przewoźnika wsadza do puchy.tyle z zarobków sprzedajnej kur.wy
Basia Kurwix Szatan już po nich idzie. Pójdą siedzieć na długie lata.
Mam nadzieję, że wiezie ich do obozu pracy.
Guidenmorg napisał/a:
Mam nadzieję, że wiezie ich do obozu pracy.
Mam nadzieję, że wyjebią w drzewo przy dużej prędkości.
CriSStopher napisał/a:
Mam nadzieję, że wyjebią w drzewo przy dużej prędkości.
No ale by się chociaż do czegoś przydali. Do póki nie umrą z głodu.
Wygląda na fake/ustawke, wątpię żeby przemytnik był na tyle głupi żeby pozwalać to nagrywać. Raczej podpucha żeby znowu była gówno burza w kraju. Możliwe że to nagrywane gdzieś w lesie pod Warszawą gdzie jets pełno ciapatych
pazuzu napisał/a:
Wygląda na fake/ustawke, wątpię żeby przemytnik był na tyle głupi żeby pozwalać to nagrywać. Raczej podpucha żeby znowu była gówno burza w kraju. Możliwe że to nagrywane gdzieś w lesie pod Warszawą gdzie jets pełno ciapatych
Możliwe że jest to film promocyjny usług jednego z przemytników.
pazuzu napisał/a:
Chyba nie mozna być aż tak głupim żeby sobie wmawiać że problem nie istnieje
I co myślą ze dostaną tu z miejsca ciepły kącik ? ta kurwa co ich przewozi powinna być pozbawiona obywatelstwa szmata polska
pojedźcie sobie autostradą pod granice wchodnią, pełno takich samochodów z ciemnymi szybami rejestracje francuskie niemieckie, ludzie wożą to bydło za kasę byle zarobić
dżonyłojlker napisał/a:
Basia Kurwix Szatan już po nich idzie. Pójdą siedzieć na długie lata.
Ile ci Monaru zostało? Cwany jesteś bo jeszcze trochę a sam wyjdziesz. Trzymasz się w trzeźwości Paweł?
@psotny_fiutek
dziwne, że ta kurwa jeszcze sobie rąk nie pocięłą. Zrobiłąby sobie i innym wielką przysługę.
dziwne, że ta kurwa jeszcze sobie rąk nie pocięłą. Zrobiłąby sobie i innym wielką przysługę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów