Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:27
Kolumbia: aresztowano mężczyznę z 400 dawkami kokainy ukrytymi w peruce przed lotem do Amsterdamu. Według policji 40-letni mężczyzna z Pereiry planował przewieźć narkotyk do Europy, gdzie jego wartość przekracza 10 tysięcy euro

00:00
-02:49
Download
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
D171 2025-02-25, 8:15 13
Prześwietlili typa i teraz mu łyso w chooy... Pomysłowy typek...
Zgłoś
kuba1986 2025-02-25, 8:16 38
To trzeba mieć tupet...
Zgłoś
JoSeed 2025-02-25, 8:38 1
To są celnicy! Nawet łysinę wykryją...💪
Zgłoś
Kefir30 2025-02-25, 12:10
Dożywocie dla sk🤬ysyna
Zgłoś
AlCapone 2025-02-25, 13:05
Eee slabe to skalpowanie
Zgłoś
turor 2025-02-25, 13:07
JoSeed napisał/a:

To są celnicy! Nawet łysinę wykryją...💪

W branży jesteś to pewnie wiesz.

U was w szpitalu też tylko przez 2 godziny dziennie infolinia działa i radzą żeby osobiście 100km podjechać jak się chcesz czegoś dowiedzieć ?
Zgłoś
JoSeed 2025-02-25, 13:11
turor napisał/a:

W branży jesteś to pewnie wiesz.
U was w szpitalu też tylko przez 2 godziny dziennie infolinia działa i radzą żeby osobiście 100km podjechać jak się chcesz czegoś dowiedzieć ?

Szczerze mówiąc, nawet nie wiem, czy mamy jakąś infolinię 😁
Zgłoś
turor 2025-02-25, 13:14 2
JoSeed napisał/a:

Szczerze mówiąc, nawet nie wiem, czy mamy jakąś infolinię 😁

Zero odpowiedzialności, opryskliwość, spóźnianie się na wizyty, olewanie petentów i jeszcze narzekają, że im mało płacą.

Wam trzeba śrubę dokręcić a nie podwyżki dawać
Zgłoś
JoSeed 2025-02-25, 13:22 3
turor napisał/a:

Zero odpowiedzialności, opryskliwość, spóźnianie się na wizyty, olewanie petentów i jeszcze narzekają, że im mało płacą.
Wam trzeba śrubę dokręcić a nie podwyżki dawać

Zabrzmi to może malo wiarygodnie, ale ja też bywam pacjentem/klientem i wierzę, że ludzie mają czasem po kokardę...
Na pewno mam trochę lepiej, niż przeciętny Kowalski - wiem jak i umiem sobie dużo rzeczy załatwić... ale szary człowiek ma czasem przegrane...

Ja mogę tylko odpowiadać za siebie, nie za wszystkich. Swoją pracę wykonuję najlepiej jak umiem, nikogo nie zlewam, traktuje tak, jakbym chciała być traktowana ja albo np moja matka.

W każdej działce czy dziedzinie znajdzie się menda, czy to będzie OZ, czy inne sektory.

Co do podwyżek to temat mi się dalece przejadł i znudził. Może większość z Was byłaby w stanie utrzymać rodzinę za 2450pln (tyle zarabiałam jeszcze 5-6lat temu). Jak się cieszę, że wreszcie mogę żyć ze świadomością, że do następnej pensji mi wystarczy
Zgłoś
Salamalas 2025-02-25, 14:01 3
Porównując kokainę w Kolumbii z tą sprzedawaną w EU to zrobią z tego 3 krotne rozmnożenie. Byłem ostatnio miesiąc w Kolumbii i mam porównanie.
Zgłoś
Dualamangor 2025-02-25, 14:51
Nie 10 tys a 20
Zgłoś
aligator 2025-02-25, 15:36
JoSeed napisał/a:

Zabrzmi to może malo wiarygodnie, ale ja też bywam pacjentem/klientem i wierzę, że ludzie mają czasem po kokardę...
Na pewno mam trochę lepiej, niż przeciętny Kowalski - wiem jak i umiem sobie dużo rzeczy załatwić... ale szary człowiek ma czasem przegrane...
Ja mogę tylko odpowiadać za siebie, nie za wszystkich. Swoją pracę wykonuję najlepiej jak umiem, nikogo nie zlewam, traktuje tak, jakbym chciała być traktowana ja albo np moja matka.
W każdej działce czy dziedzinie znajdzie się menda, czy to będzie OZ, czy inne sektory.
Co do podwyżek to temat mi się dalece przejadł i znudził. Może większość z Was byłaby w stanie utrzymać rodzinę za 2450pln (tyle zarabiałam jeszcze 5-6lat temu). Jak się cieszę, że wreszcie mogę żyć ze świadomością, że do następnej pensji mi wystarczy

Już to widze że jako ktoś ze służby zdrowia czekasz w kolejce i wk🤬iasz się opryskliwymi p🤬dami które wszystko utrudniają lekarze jak i prawnicy to jedna banda a na układy nie ma rady … jak będzie trzeba nowej nerki dla mnie lub jakiegoś doktora to ciekawe kto dostanie ja pierwszy … nie jesteśmy małymi dziećmi i nie siedzimy razem w piaskownicy więc wiesz
Zgłoś
JoSeed 2025-02-25, 15:49 2
aligator napisał/a:

Już to widze że jako ktoś ze służby zdrowia czekasz w kolejce i wk🤬iasz się opryskliwymi p🤬dami które wszystko utrudniają lekarze jak i prawnicy to jedna banda a na układy nie ma rady … jak będzie trzeba nowej nerki dla mnie lub jakiegoś doktora to ciekawe kto dostanie ja pierwszy … nie jesteśmy małymi dziećmi i nie siedzimy razem w piaskownicy więc wiesz

Czekam, czekam
Byłam z moją Mamą na SORze, czekałam, jak każdy inny. "Ułatwienie" polegało tylko na tym, że może trochę częściej i szczegółowej informował mnie lekarz o stanie Mamy i pozwolili mi wejść na
salę intensywnego nadzoru. I tyle ze znajomości

Ale to prawda, że żeby coś załatwić szybciej szukam znajomości.
Tylko pytanie, czy to wina pojedynczych p🤬d, jak piszecie, czy to cały system jest niewydolny i spaczony?
Zgłoś
aligator 2025-02-25, 15:52
JoSeed napisał/a:

Czekam, czekam
Byłam z moją Mamą na SORze, czekałam, jak każdy inny. "Ułatwienie" polegało tylko na tym, że może trochę częściej i szczegółowej informował mnie lekarz o stanie Mamy i pozwolili mi wejść na
salę intensywnego nadzoru. I tyle ze znajomości
Ale to prawda, że żeby coś załatwić szybciej szukam znajomości.
Tylko pytanie, czy to wina pojedynczych p🤬d, jak piszecie, czy to cały system jest niewydolny i spaczony?

To dziwne bo mam dobrego kolegę z rodziny lekarzy i opowiadał coś innego a nawet jeżeli ja miałem do ogarnięcia rehabilitację na NFZ które miały odbyć się za rok to potrafił pochytac to na już no ale widocznie nie wszyscy są skorumpowani i korzystają ze swoich „przywilejów”
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem