📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
~_Yarko_ napisał/a:
Czworonożny meloman - krytyk muzyczny
Raczej poligon i potomek jednej z jego ofiar
Koleś chyba powinien zostać oskarżony o znęcanie się nad zwierzętami. My słuchając na ulicy takiego szajsu co najwyżej przewrócimy oczami i zaklniemy pod nosem, ale psy mają o wiele czulszy słuch. Je to boli niemal fizycznie
No i z kopa w łeb temu pchlażowi a potem przywiązać do haka samochodu osobowego marki Fiat Cinquecento i zabrać w podroz puki na sznurku nic nie zostanie
Jarosławkaczyński napisał/a:
No i z kopa w łeb temu pchlażowi a potem przywiązać do haka samochodu osobowego marki Fiat Cinquecento i zabrać w podroz puki na sznurku nic nie zostanie
Albo wysłać do szkoły póki nie nauczy się pisać.
Kundel bury, kundel bury musi dostać w łeb z kawałka rury
Co to za kurwa gówno? I dlaczego nikt go nie banuje za takie gówna?
Kiedyś jak jechałem rowerem też mnie tak złapał, a że robiłem po 100 km dziennie to mięśnie wyrobione i dostał takiego kopa z góry że mało go w asfalt nie wbiło.
Sralman i jego świta w komentarzach. Won kurwa na te wasze zjebane tiktoki tumany jebane!
buty tez chyba kola ma za duze
Szarik bierz go kurwę zajebaną!! Kota, kota bierz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów