"Funkcjonariusze ustalili numer rejestracyjny wozu. jak wynika z naszych informacji jest on w leasingu. Teraz będzie ustalany kierowca i poniesie konsekwencje swojej bandyckiej jazdy."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
"Funkcjonariusze ustalili numer rejestracyjny wozu. jak wynika z naszych informacji jest on w leasingu. Teraz będzie ustalany kierowca i poniesie konsekwencje swojej bandyckiej jazdy."
darek1234 napisał/a:
Odpalił się, bo chciał zobaczyć rejestrację, ciężko zrozumieć?
Zostaw go, akt podniecenia u niego dobiegł końca XD
darnext123 napisał/a:
Jeden debil aż zaczał ścigać to auto z buta.
O! Widziałeś film i czujesz przymus mówienia na głos, co widziałeś?
W kinie też tak robisz?
A przed telewizorem?
Zawsze?
;>
Niespotykane zachowanie kierowcy BMW, że nie wyskoczył z ryjem "jak stanąłeś"
Ten co tam zapierdala najszybciej na tym filmie to chyba chyba właściciel tego zardzewiałego Scenica
korowiow777 napisał/a:
"Policjanci ustalili". Ciekawe jak. Obstawiam, że pieskom powiedzieli to po prostu świadkowie.
Od tego są świadkowie w takich sytuacjach. Co mieli zrobić policjanci, poprosić wróżbitę Macieja o pomoc? Przecież widać, że na kamerce ch. widać.
i co ta nieudaczna policja da rade namierzyc tego kierowce? bo tez mialem kolizje z pojazdem ktory uciekl i byl w leasingu i zjeby pół roku nie ustatlili jeszcze kierowcy
Kolejny cienki fiutek który ledwo po maturze dostał od ojca beemwu. Zajebać na miejscu takich
Paprotek napisał/a:
Od tego są świadkowie w takich sytuacjach. Co mieli zrobić policjanci, poprosić wróżbitę Macieja o pomoc? Przecież widać, że na kamerce ch. widać.
Więc nie ustalili tego policjanci a świadkowie zdarzenia. Proste czy jeszcze za trudne do zrozumienia?
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
darnext123 napisał/a:
Jeden debil aż zaczał ścigać to auto z buta. Odpalił się niczym biały rycerz jak małpa bije faceta i ten postanawia jej oddać
Ja pierdole i ty wyzywasz innych od debili? To czym ty kurwa jesteś?!?
Klasyczny kierowca gruza. Marka jest od dawna spalona, wstyd się w tym publicznie pokazać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów