"Funkcjonariusze ustalili numer rejestracyjny wozu. jak wynika z naszych informacji jest on w leasingu. Teraz będzie ustalany kierowca i poniesie konsekwencje swojej bandyckiej jazdy."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
"Funkcjonariusze ustalili numer rejestracyjny wozu. jak wynika z naszych informacji jest on w leasingu. Teraz będzie ustalany kierowca i poniesie konsekwencje swojej bandyckiej jazdy."
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeden debil aż zaczał ścigać to auto z buta. Odpalił się niczym biały rycerz jak małpa bije faceta i ten postanawia jej oddać
BMW to styl życia to jazda na krawędzi mam bmw 330i G i wiem co mówię
Zbysław napisał/a:
Też mam BMW na tapecie, nawet jak wisi to widać jak pędzi.
Zbysław napisał/a:
Mówisz o E36 w dieslu na gaz?
Sądząc po tym filmiku, jak i innych oraz Majtczaku, to kierowcy BMW mają ucieczkę z miejsca wypadku zapisaną we krwi.
Wyrobiłby jakby nie depnął w hamulec. Pizda
@PIs
330i to jednostka benzynowa.
330i to jednostka benzynowa.
darnext123 napisał/a:
Jeden debil aż zaczał ścigać to auto z buta. Odpalił się niczym biały rycerz jak małpa bije faceta i ten postanawia jej oddać
Odpalił się, bo chciał zobaczyć rejestrację, ciężko zrozumieć?
"Policjanci ustalili". Ciekawe jak. Obstawiam, że pieskom powiedzieli to po prostu świadkowie.
BMW X5, być może X5M, dziwne jest to, że po takim dzwonie nie odpaliła klema pirotechniczna i unieruchomiła samochód...
Zabierzcie mu samochód ! Konfiskata
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów