"Funkcjonariusze ustalili numer rejestracyjny wozu. jak wynika z naszych informacji jest on w leasingu. Teraz będzie ustalany kierowca i poniesie konsekwencje swojej bandyckiej jazdy."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
"Funkcjonariusze ustalili numer rejestracyjny wozu. jak wynika z naszych informacji jest on w leasingu. Teraz będzie ustalany kierowca i poniesie konsekwencje swojej bandyckiej jazdy."
Jeden debil aż zaczał ścigać to auto z buta. Odpalił się niczym biały rycerz jak małpa bije faceta i ten postanawia jej oddać
BMW to styl życia to jazda na krawędzi mam bmw 330i G i wiem co mówię
Zbysław napisał/a:
Też mam BMW na tapecie, nawet jak wisi to widać jak pędzi.
Zbysław napisał/a:
Mówisz o E36 w dieslu na gaz?
Sądząc po tym filmiku, jak i innych oraz Majtczaku, to kierowcy BMW mają ucieczkę z miejsca wypadku zapisaną we krwi.
Wyrobiłby jakby nie depnął w hamulec. Pizda
@PIs
330i to jednostka benzynowa.
330i to jednostka benzynowa.
darnext123 napisał/a:
Jeden debil aż zaczał ścigać to auto z buta. Odpalił się niczym biały rycerz jak małpa bije faceta i ten postanawia jej oddać
Odpalił się, bo chciał zobaczyć rejestrację, ciężko zrozumieć?
"Policjanci ustalili". Ciekawe jak. Obstawiam, że pieskom powiedzieli to po prostu świadkowie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów