wielokrotnie ludzie wrzucali na sadola filmiki wyśmiewające polską ligę, co w sumie jest zrozumiałe, ale moim zdaniem warto czasem obejrzeć mecz ekstraklasy, bo zdarzają się takie piękne akcje, których nie powstydziłby się żaden z europejskich gigantów :
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
buzała strzela gola. koniec świata :O
Czy Takeru19 jest analfabetą?
ogonix napisał/a:
wielokrotnie ludzie wrzucali na sadola filmiki wyśmiewające polską ligę
ależ mylisz się, ja wyśmiewam całą piłke nożną
3 pedały dużych miast - wisła, śląsk, lechia gdańsk
I tyle w temacie
I tyle w temacie
no tak, przecież nie mogło zabraknąć biedy umysłowej i zjebanych rymowanek na inne kluby.
forumkowi chuligani atakują
forumkowi chuligani atakują
Cracovia cwel! cwel!
Arbeit macht müde
A tu dla smaczku dodam kilka innych dobrych akcji:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów