wielokrotnie ludzie wrzucali na sadola filmiki wyśmiewające polską ligę, co w sumie jest zrozumiałe, ale moim zdaniem warto czasem obejrzeć mecz ekstraklasy, bo zdarzają się takie piękne akcje, których nie powstydziłby się żaden z europejskich gigantów :
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wysek20 napisał/a:
@up
Grzesiu Rasiak teraz walczy w barwach Poznańskiej Warty .
no to Warta popłyyyyynie
nie wiem czy to przypadek czy nie nie chce oceniac tej akcji ale huknal tak jak by bal sie ze nie trafi
i tak jebac betonow z lechujki
Podobne akcje robilismy z kolegami jeszcze w gimnazjum. Roznica jest taka, ze w profesjonalnej pilce noznej ogromna presje wywieraja obroncy. Bohaterem tej akcji jest krakowski patol z 20, a nie zaden buzala.
Skoro jesteście tacy zajebiści to zapraszam na boiska Ekstraklasy, no chyba że rozmawiam z anonimowymi graczami. PEACE JOŁ CHUJE
Skoro jesteście tacy zajebiści to zapraszam na boiska Ekstraklasy, no chyba że rozmawiam z anonimowymi graczami. PEACE JOŁ CHUJE
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów