Marek znany jako Adbuster wykonuje skok na drzewo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
nie rozumiem po chuj to tu wstawiłeś? nawet mordą w ziemie nie przyjebał
Sam żeś kurwa jest fail. Zrobił to celowo. Myślę, że nie jest na tyle głupi, aby nie wiedzieć, że taki cienki patyk złamie się pod jego ciężarem.
Fail jak chuj, że pozwolił to upublicznić. W necie taki fajny, prospołeczny, a tu młode drzewka w necie łamie. Nieładnie.
Olaboga cóż to za porażka! Internet zniszczy mu życie za ten wybryk.
dajcie spokój autorowi tematu, widocznie pała mu staje na widok adbustera
Możecie wrzucać z nim i jego "Familią" video bez dźwięku ?.
To ty wrzucasz tematy żeby zdobyć piwa czy żeby podzielić się z innymi użyszkodnikami ciekawym materiałem? Każde gówno będziesz wrzucał z dopiskiem "nie podoba się to nie dawaj piwa"?
Co to robi na głównej
Chłop wielki ponad 80kg skacze na drzewko o średnicy 5cm to raczej pewne, że się ugnie geniuszu.
Co to robi na głównej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów