📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@pseudorca chyba przed posiłkiem
No i chuj ze umyła nogi jak potem i tak wyjebała z powrotem, bo postawiła na podłodze, toż to istne syzyfowe prace. Musiałaby latać żeby nie wpierdalać zarazków z podłogi.
Tak na marginesie, ciekawe jak dupę wyciera
Tak na marginesie, ciekawe jak dupę wyciera
wolfik990 napisał/a:
Sorry. Nie domyśliłem się. Czego ty ode mnie wymagasz? Jestem Gimbusem
Ja tam nic o gimbusie nie wspominałem ale jak ludzie napierdalają obrazy malując nogami, czego ja rękoma nigdy w życiu nie zrobię, to co to dla nich malowanie paznokci?
Nie wiem jak wy,ale ja sie przy niej czuje kaleka. Kurwa.. mi czasem ciezko zrobic sobie rekami obiad a co dopiero nogami...
Pierw chodzi bez kapci gołymi stopami po podłodze a potem sobie szamę robi, troche nie higieniczne, mogłaby chociaż w kapciach chodzić. Poza tym mogłaby mieć szafki centralnie na podłodze co by jej ułatwiło życie i oszczędziło skakania na blaty czy coś żeby gdzieś dostać jakiś talerz itp.
Zręczna jest ...znożna właściwie
Ja to bym już bez jednej ręki kurwicy dostał. Jak myszką się obsługiwać, bo klawiatury całej nie ogarnę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów