Przepis na milkshake. Jakby co, jest też przepis na cycki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Borek91
chodzi o to, że pierdolone gimbusy odkryły kwejka (pewnie za pomocą face(pierdolnij się)booka) i zapoczątkowały gimbusomanie na wpierdalanie z owego miejsca sucharów (licząc na pierdolone "piwo"), a uwierz nie skończy się to, dopóki ktoś nie pierdolnie nowego łańcuszko-pomysłu (gdzie gimbusy wyczują "piwa")
P.S.
Nie oglądam kwejka (czy chuj wie jak się to zowie) ale jeśli to co tu wrzucają jest najlepsze... to ja pierdole
chodzi o to, że pierdolone gimbusy odkryły kwejka (pewnie za pomocą face(pierdolnij się)booka) i zapoczątkowały gimbusomanie na wpierdalanie z owego miejsca sucharów (licząc na pierdolone "piwo"), a uwierz nie skończy się to, dopóki ktoś nie pierdolnie nowego łańcuszko-pomysłu (gdzie gimbusy wyczują "piwa")
P.S.
Nie oglądam kwejka (czy chuj wie jak się to zowie) ale jeśli to co tu wrzucają jest najlepsze... to ja pierdole
Dokładnie, chodzi o to że jak chce obejrzeć demotywatory to wchodzę na demotywatory. Jak chcę zobaczyć artykuły na joe monsterze to wchodzę na joe monstera. A dziwnym trafem jak chcę przejrzeć sadistica to przeglądam kwejka.
No kurwa już codziennie mam tak, że wchodzę na sadola a tu kwejk.
No kurwa już codziennie mam tak, że wchodzę na sadola a tu kwejk.
@up
no ma taki sens że na mamy typa który ogląda bajki
a siedzi teraz na sadolu .
<ja_pierdolę>
no ma taki sens że na mamy typa który ogląda bajki
a siedzi teraz na sadolu .
<ja_pierdolę>
tak czytam, czytam i w sumie to sie zawiodlem, bo myslalem, ze bedzie cos w stylu "dodaj cos od siebie i daj kolezance na tlusty czwartek"
@SLyBoogie
Lepsze krzywe jak skurwysyn niż ich brak. ja daję piwo! cycki to cycki <3
Lepsze krzywe jak skurwysyn niż ich brak. ja daję piwo! cycki to cycki <3
Hehe a ja wam powiadam ciekawostkę taką... weźcie do ręki torebeczkę z tym cukrem waniliowym i zobaczcie jak dokładnie jest napisane. A jest... Wanilinowy a nie waniliowy mały szczegół.
generalnie spinacie sie, ze to z kwejka, a to po raz pierwszy pojawiło sie na wykopie.
Fajna droga: wykop --> kwejk ---> sadistic, szkoda że jeszcze gdzies tam joe monster sie nie przewinął ._.
@ kumii23
kthxbye, ale czytaj następnym razem inne posty jak będziesz chciał zabłysnąć ciekawostką
Fajna droga: wykop --> kwejk ---> sadistic, szkoda że jeszcze gdzies tam joe monster sie nie przewinął ._.
@ kumii23
kthxbye, ale czytaj następnym razem inne posty jak będziesz chciał zabłysnąć ciekawostką
@Roszp to jak chcesz oglądać śmieszne filmiki to wypierdalaj na youtube, jak chcesz oglądać harda to wypierdalaj na heaven666 itd. Trochę kurwa nielogiczne to co gadasz.
@plint4 wrzucają wszystko jak leci tak na prawdę, nawet jeżeli nie ma to wartości, bo "może dostanę browara", ale czasem znajdą się jakieś perełki i fajnie, że nie muszę zapierdalać po 40 stronach, tylko wchodzę na sadola i mam tu wszystko. Ale lepiej było jak to wszystko było w miarę selekcjonowane i miałem pewność, że jak wejdę na sadola to nie będę się musiał przekopywać przez 5 stron ścierwa. No ale co zrobić. Gimbusy są i nie zapowiada się żeby wykurwiły... niestety.
@plint4 wrzucają wszystko jak leci tak na prawdę, nawet jeżeli nie ma to wartości, bo "może dostanę browara", ale czasem znajdą się jakieś perełki i fajnie, że nie muszę zapierdalać po 40 stronach, tylko wchodzę na sadola i mam tu wszystko. Ale lepiej było jak to wszystko było w miarę selekcjonowane i miałem pewność, że jak wejdę na sadola to nie będę się musiał przekopywać przez 5 stron ścierwa. No ale co zrobić. Gimbusy są i nie zapowiada się żeby wykurwiły... niestety.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów