18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
plint4 2011-03-02, 21:43 2
@Borek91
chodzi o to, że pierdolone gimbusy odkryły kwejka (pewnie za pomocą face(pierdolnij się)booka) i zapoczątkowały gimbusomanie na wpierdalanie z owego miejsca sucharów (licząc na pierdolone "piwo"), a uwierz nie skończy się to, dopóki ktoś nie pierdolnie nowego łańcuszko-pomysłu (gdzie gimbusy wyczują "piwa")
P.S.
Nie oglądam kwejka (czy chuj wie jak się to zowie) ale jeśli to co tu wrzucają jest najlepsze... to ja pierdole
Zgłoś
Roszp 2011-03-02, 21:50 1
Dokładnie, chodzi o to że jak chce obejrzeć demotywatory to wchodzę na demotywatory. Jak chcę zobaczyć artykuły na joe monsterze to wchodzę na joe monstera. A dziwnym trafem jak chcę przejrzeć sadistica to przeglądam kwejka.
No kurwa już codziennie mam tak, że wchodzę na sadola a tu kwejk.
Zgłoś
SLyBoogie 2011-03-02, 21:52 1
Dalbym piwo za cycki , ale krzywe jak kurwysyn
Zgłoś
Toretto 2011-03-02, 22:38 4
Ooo k*rwa , chyba mi coś nie wyszło ...
Zgłoś
klimass 2011-03-02, 22:45
To ma jakiś ukryty sens?
Zgłoś
S................L 2011-03-02, 22:55 1
@up

no ma taki sens że na mamy typa który ogląda bajki
a siedzi teraz na sadolu .

<ja_pierdolę>
Zgłoś
settogo 2011-03-02, 22:58 2
tak czytam, czytam i w sumie to sie zawiodlem, bo myslalem, ze bedzie cos w stylu "dodaj cos od siebie i daj kolezance na tlusty czwartek"
Zgłoś
m................m 2011-03-02, 23:31
@SLyBoogie
Lepsze krzywe jak skurwysyn niż ich brak. ja daję piwo! cycki to cycki <3
Zgłoś
kumii23 2011-03-03, 7:22
Hehe a ja wam powiadam ciekawostkę taką... weźcie do ręki torebeczkę z tym cukrem waniliowym i zobaczcie jak dokładnie jest napisane. A jest... Wanilinowy a nie waniliowy mały szczegół.
Zgłoś
C................n 2011-03-03, 9:50
@zonabregana

Weź mi to przeliteruj bo coś nie ogarniam :]
Zgłoś
cosinus 2011-03-03, 10:25
generalnie spinacie sie, ze to z kwejka, a to po raz pierwszy pojawiło sie na wykopie.
Fajna droga: wykop --> kwejk ---> sadistic, szkoda że jeszcze gdzies tam joe monster sie nie przewinął ._.

@ kumii23

kthxbye, ale czytaj następnym razem inne posty jak będziesz chciał zabłysnąć ciekawostką
Zgłoś
Borek91 2011-03-03, 11:57
@Roszp to jak chcesz oglądać śmieszne filmiki to wypierdalaj na youtube, jak chcesz oglądać harda to wypierdalaj na heaven666 itd. Trochę kurwa nielogiczne to co gadasz.

@plint4 wrzucają wszystko jak leci tak na prawdę, nawet jeżeli nie ma to wartości, bo "może dostanę browara", ale czasem znajdą się jakieś perełki i fajnie, że nie muszę zapierdalać po 40 stronach, tylko wchodzę na sadola i mam tu wszystko. Ale lepiej było jak to wszystko było w miarę selekcjonowane i miałem pewność, że jak wejdę na sadola to nie będę się musiał przekopywać przez 5 stron ścierwa. No ale co zrobić. Gimbusy są i nie zapowiada się żeby wykurwiły... niestety.
Zgłoś
andre48 2011-03-03, 19:53
Wanilina, sztuczny zamiennik naturalnego aromatu otrzymywanego z wanilii.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem