Przepis na milkshake. Jakby co, jest też przepis na cycki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Gdzie przepis na cycki?
@up tu masz... ale to nieistotne bo marta jest chujowym kucharzem i same suchary serwuje
wielkiezarcie.com/recipe2733.html
wielkiezarcie.com/recipe2733.html
Swoje 229 piwo otrzymałem od Pitera, który miał zaprzestać na 41 wystawionych piwach - wartość piwa bezcenna
Przyjrzyj się dobrze
Jeśli chcesz coś uploadować na sadola - wysil się i nie wrzucaj byle gówna z "głównej" na kwejku. Albo wypierdalaj.
@up idąc Twoim tokiem myślenia można wrzucać rzeczy które zrobiło się samemu i broń Cię kurwa boże, żeby to było na jakimś innym serwisie tak? Pierdolisz głupoty.
-Bo jest tanie i dobre.
Marta a teraz serio: WYPIERDALAJ!
Marta a teraz serio: WYPIERDALAJ!
Nastepny kretyn ktory napisal Cukier Waniliowy a nie Cukier WANILINOWY.
Normalnie bym sprobowal i zrobił ale to jest sadistic wiec pierole trafić na jakiegoś pojeba.
"pobeltaj lub zmiksuj" ... wole zmiksować, ale na pewno znajdą się miłośnicy milkshake'a z bełtem
@ Argeniar stosuje się zarówno cukier waniliowy (z dodatkiem prawdziwej wanilii) jak i wspomniany cukier wanilinowy (tańszy zamiennik) wiec się nie wpierdalaj babie do kuchni
brakuje jeszcze jednego składniku;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów