📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JankoMuzykantV napisał/a:
Może, gdyby popierdolone prawicowe rządy nie ściągały niewolników, murzynów i muzułmanów do pracy to by nie było teraz problemu ?
Wierzysz w napływ muzułmanów do Polski ? Póki co to Polacy uciekają do tej Unii, z którą walczy prawica. Kto ma do nas przyjechać jak w Polsce nie ma takiego poziomu życia i socjalu jak w Skandynawii, Francji czy Niemczech. Za to coraz bardziej przypominamy ruskich, tylko Putina brakuje oraz gazu i ropy...
jakie kurwa rzady? popierdolilo cie czlowieku? prawica w tym kraju nie rzadzila od prawie 100 lat
Oby cie grodzkie zgwałciło analnie za ten temat
@up
Twoje zdanie zawiera co najmniej trzy błędy merytoryczne. Ale na naukę nigdy nie jest za późno, przyjacielu.
Twoje zdanie zawiera co najmniej trzy błędy merytoryczne. Ale na naukę nigdy nie jest za późno, przyjacielu.
anty spoleczniak napisał/a:
Morda lewaku !!
Chciałeś napisać: "Morda idioto !!" raczej... Przypominam że nacjonalizm jest ponad lewicę i prawicę. Stalin po Inwazji Niemieckiej także wrócił do rożnych nacjonalistycznych haseł, a mimo wszystko socjalizm nadal uprawiał. Tak samo dziś Putin. To nacjonalista. Ale jego model gospodarczy i wolność w kraju mówi jasno SOCJALIZM.
Słownikowa wersja nacjonalizmu to przekładanie spraw swojego narodu nad sprawy innych narodów. W nacjonalizmie NIE ma nic złego, dopóki tych innych narodów się jakoś nie dyskryminuje, poniża czy jest w kierunku nich stosowany jakiś szowinizm.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów