Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żebyś kurwa za kilka lat z "twarzoksiążki", nie ściągał przepisu, "Jak wysadzić chrześcijan przy pomocy mentosa i coli". Może gdyby Niemcy, Francuzi itp. korzystali z tego przepisu nie musieliby się bać, wchodzić na ulicę we własnym kraju.
Może, gdyby popierdolone prawicowe rządy nie ściągały niewolników, murzynów i muzułmanów do pracy to by nie było teraz problemu ?
Wierzysz w napływ muzułmanów do Polski ? Póki co to Polacy uciekają do tej Unii, z którą walczy prawica. Kto ma do nas przyjechać jak w Polsce nie ma takiego poziomu życia i socjalu jak w Skandynawii, Francji czy Niemczech. Za to coraz bardziej przypominamy ruskich, tylko Putina brakuje oraz gazu i ropy...
Chociaż z drugiej strony taka niespójna podstawa najlepiej świadczy o poziomie intelektualnym taki osób
Może, gdyby popierdolone prawicowe rządy nie ściągały niewolników, murzynów i muzułmanów do pracy to by nie było teraz problemu ?
nie myl prawicy z bandą socjalistów w UE
To jest właśnie to co mnie wkurwia. Ci sami ludzie piszą komentarze w stylu "noo, jebać ciapatych", "wypierdalać z pedałami", "cyganów się powinno zabijać!" i jednocześnie najeżdżają na organizacje nacjonalistyczne typu ONR czy Młodzież Wszechpolska które mniej lub bardziej agresywnie z tym walczą.
Chociaż z drugiej strony taka niespójna podstawa najlepiej świadczy o poziomie intelektualnym taki osób
Wyobraź sobie, że światopogląd nie musi opierać się na zasadzie "czarne kontra białe".
Można być przeciwnym islamizacji, nie lubić pewnych nacji czy jeszcze czegoś/kogoś i jednocześnie sprzeciwiać się drętwym, stadnym ugrupowaniom typu ONR czy innemu dziadostwu, któremu leci piana z pyska bo zobaczy tęcze. Tak, mimo faktu, że Ci drudzy zwalczają pierwszych.
O pewnym poziomie intelektualnym natomiast świadczy sztampowe trzymanie się powiedzenia: "Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem".
Czasami lepiej spojrzeć dalej i zamiast wyboru mniejszego zła wykreować własne zdanie.
Wierzysz w napływ muzułmanów do Polski ? Póki co to Polacy uciekają do tej Unii, z którą walczy prawica. Kto ma do nas przyjechać jak w Polsce nie ma takiego poziomu życia i socjalu jak w Skandynawii, Francji czy Niemczech. Za to coraz bardziej przypominamy ruskich, tylko Putina brakuje oraz gazu i ropy...
Nie wiem, gdzie mieszkasz i skąd pochodzisz, ale do Poznania przyjeżdża coraz więcej studentów z krajów ciapackich. Coraz więcej też dorosłych muslimów, którzy w UK wyrwali Polkę, a teraz przenoszą się do Polski. Uważasz, że muslimy nie znajdą sposobu na Polskę? Pewnie niektórych do naszego kraju zsyłają za karę ale, to też sposób.
Nacjonalizm =/= patriotyzm
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów