📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
co się zobaczyło już się nie odzobaczy
przynajmniej nie wygonił jej per stara kurwo tylko nazwał lady. TO SIE SZANUJE
amrashs napisał/a:
przynajmniej nie wygonił jej per stara kurwo tylko nazwał lady. TO SIE SZANUJE
lady z jajami ?
Widac, że weteran nie radzi sobie z założeniem protezy. A głupia cipa pyta "łot ar ju dułing". Gat demet kurwa.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
co on go pro na chooja zaklada? Misza z polszy outostopem na koniec swiata ....i jeszcze dalej
Gość zakłądał protezę nogi, i dbał o to, zeby sobie jaj nie przytrzasnąć, a ta się głupio pyta "łot ju duing" co pewnie byłoby jej cholernie cieżko wyjaśnić, więc był asertywny, ale i grzeczny. Tródno być bezdomnym, bez nogi.
Hugo Dionizy Steinhaus
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów