Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spierdalaj onuco
To teraz każdy kto prawdę powie to onuca?
Ja pierdole, czy wy musicie wszędzie tę swoją politykę wciskać? Kaczor to, Tusek tamto, ten nakradł więcej, a nie bo tamten ... wyzywanie się od onucy a u ruskich i w niemczech się śmieją, jak to se polaczki do oczu skaczą ... ja pierdolę, co za naród ...
Kurwa, takim tempem doczekam czasów, kiedy pytając kogoś na ulicy o godzinę usłyszę "15:00, ale za Tuska/Kaczyńskiego to by dopiero 14:00 była !!!"
Bo ci debile myślą że jak będą popierać jednych lub drugich to będzie lepiej, przynajmniej im, mentalnie.
niech obrabuje kościół, albo jakieś pisowskie biuro poselskie. Tam jest teraz najwięcej nakradzionych pieniędzy.
Jak PO rządziło to nie kradli?? Każdy spierdalal na zachód,bo nie bylo gdzie pracować jak wszystko zamykali żeby później opoerdolic bezrobocie największe i prawo ułożone tak żeby można było zajebac i w chuja ciąć na vacie a jak ktoś się wtrącił to strącony przez ruskow,albo wyhustany.
Jak PO rządziło to nie kradli?? Każdy spierdalal na zachód,bo nie bylo gdzie pracować jak wszystko zamykali żeby później opoerdolic bezrobocie największe i prawo ułożone tak żeby można było zajebac i w chuja ciąć na vacie a jak ktoś się wtrącił to strącony przez ruskow,albo wyhustany.
No ja jakoś nie spierdalałem, mój stary też nie, vatu też nie nakradełm i jakoś żyję, więc skończ pierdolić nierobie
Och.... Jak miło mi sę zrobiło kiedy pani w zus-ie poinformował mnie że składka wynosi 1600zł. I właśnie tak ten wspaniały rząd wspiera polską gospodarkę i mikroprzedsiębiorców. Pozdrawiam i chuj w dupĘ pisowcom!!!
Lepiej biuro PO będzie w ojro od makreli.
Lub PSL ze składek (dotacji UE) rolników.
A Ty wiesz kolego, że tego napadu dokonała chora psychicznie ukrzyca? To tak a`propos Twoich sympatii (abstrahując od polskiej polityki, choć widzę, że i tu jest u Ciebie ciekawie ). Łap źródło: przemysl.naszemiasto.pl/napad-na-pko-bank-polski-w-przemyslu-25-letnia...
No ja jakoś nie spierdalałem, mój stary też nie, vatu też nie nakradełm i jakoś żyję, więc skończ pierdolić nierobie
no mój stary za po musiał spierdalać zagranicę bo żyć się nie dało tak było fajnie za po ^^
A prawda jest taka, że jak otwierałem firme za PO to płaciłem zus-u 630zł. Za PIS-u firme zamknąłem... Teraz sytuacja zmusiła mnie żeby znowu otworzyć....
Och.... Jak miło mi sę zrobiło kiedy pani w zus-ie poinformował mnie że składka wynosi 1600zł. I właśnie tak ten wspaniały rząd wspiera polską gospodarkę i mikroprzedsiębiorców. Pozdrawiam i ch*j w dupĘ pisowcom!!!
Dodaj że 20 lat temu i porównaj zarobki z tamtych lat i z teraz.
A prawda jest taka, że jak otwierałem firme za PO to płaciłem zus-u 630zł. Za PIS-u firme zamknąłem... Teraz sytuacja zmusiła mnie żeby znowu otworzyć....
Och.... Jak miło mi sę zrobiło kiedy pani w zus-ie poinformował mnie że składka wynosi 1600zł. I właśnie tak ten wspaniały rząd wspiera polską gospodarkę i mikroprzedsiębiorców. Pozdrawiam i chuj w dupĘ pisowcom!!!
A zauważył, że wszystko rośnie? Jaka była minimalna krajowa za PO a jaka jest teraz? Jakie były ceny ale i średnie dochody za PO a teraz. Czemu więc składka ZUS ma stać w miejscu? Jedni tracą inni się bogacą. Są tacy którzy niezależnie od władzy się bogacą inni upadają. Jak jest koniunktura to niejeden po cichutku się bogaci a udaje przed ZUSem czy pracownikiem, że stara bieda.
Dodaj że 20 lat temu i porównaj zarobki z tamtych lat i z teraz.
Kolega mnie podubiegł Ale sens jest ten sam. To tak jak porównywanie cen z niemieckimi ale bez uwzględnienia siły nabywczej.
"Założenie banku jest wielokrotnie większą zbrodnią niż napad na niego".
A zauważył, że wszystko rośnie? Jaka była minimalna krajowa za PO a jaka jest teraz? Jakie były ceny ale i średnie dochody za PO a teraz. Czemu więc składka ZUS ma stać w miejscu? Jedni tracą inni się bogacą. Są tacy którzy niezależnie od władzy się bogacą inni upadają. Jak jest koniunktura to niejeden po cichutku się bogaci a udaje przed ZUSem czy pracownikiem, że stara bieda.
Kolega mnie podubiegł Ale sens jest ten sam. To tak jak porównywanie cen z niemieckimi ale bez uwzględnienia siły nabywczej.
Kolejny miłośnik inflacji, baz oszczędności, ambicji.
Dwa chude koguty się wzięły za łby w imię swoich kretyńskich racji…
PełO gorsze…
Nie PiSdzielce gorsze…
Tusk, rudy kłamliwy chuj co to nosił płaszcz za pijakiem Junckerem…
Kaczor, kurdupel jebany. Nawet kamaszy nie potrafi zawiązać…
Te to kradno i wszystko co ukradno, to kleszkomi do Watykanu oddajo…
A nie prawda, bo tamte to kradno wincyj i wszystek utarg nieso do Berlina…
Twoja matka to kurwa komunistyczna…
A nie, bo twoja to faszystowska szmata…
Dawej, dawej, w mordę jebaną, ruską onuce…
A nie, bo teraz w mordę prawdziwą, kacapską onucę…
A starsi i mądrzejsi siedzą sobie spokojnie tylko lekką brzdąkają na tych napiętych sznurkach. Nie ważne kto im kwituje papiery i podpisuje weksle. Jeden chuj, Morawiecki czy inny Sikorski… Który by kutasina nie był i tak będzie czyimś sługą. Berlina, Moskwy, Waszyngtonu. A lokalne konflikty, aborcja, invitro, piątka dla zwierząt, stadiony pełne palet z pieniędzmi… to paciorki którymi Holendzry kupili Manhattan od Indian. Tak plujecie na tych chujków z telewizora a właśnie te chujki rozgrywają trzydziestomilionowy naród jak bandę pętaków. Za rok, dwa… jeden głąb z drugim pójdzie na wybory i wygra albo przegra… Będzie myślał „wgraliśmy”. Ten drugi będzie płakał „przegraliśmy”. A kiedy z telewizora mądra głowa znowu każe nosić watę w uszach albo korki w dupie, to jeden z drugim poleci zrobić to dla świętego spokoju. Obydwaj panowie myślą, że mają wpływ na cokolwiek. Niestety prawda jest inna. Wierzący powie, że plany leżą u pana Boga na biurku a ateista, że plany ma Klaus Schwab. Pewnie najbliżej prawdy będzie agnostyk, mówiący że chuj wie, gdzie to wszystko zaplanowano.
Wszyscy którzy wszędzie wpierdalają politykę do dyskusji, powinni się zebrać i iść na tą wiejską i pokazać co potrafią skoro są tacy cwani. A niee, przepraszam to tylko takie pizdy sprzed komputera co tylko narzekać potrafią, a jak przyjdą wybory to grzecznie zagłosują na tego co więcej da.
Jak czytam te komentarze żeby okradła kościół albo siedzibę po czy biuro PiS to myślę że Polska jest jak te 2 pół dupki. A normalni ludzie są w środku czyli w czarnej dupie
Ja natomiast myślę, że ochroniarzy trzeba dodatkowo przebadać, przeszkolić i wyposażyć w ostrą broń.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów