📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to jest poczucie humoru mógł mu kopa zapierdolic za ruszanie własnego murzyna
Przyszedłem tu po humor oparty na bólu, a ty serwujesz mi jakieś tiktokowe gówno. mariusz3pl, zasłużyłeś na wyżeranie śledziony przez zdziczałe szczury.
Widzicie rasiści? Jaki wyluzowany murzyn? Nie oceniajcie drugiego człowieka po kolorze skóry.
Love_is_Love napisał/a:
Widzicie rasiści? Jaki wyluzowany murzyn? Nie oceniajcie drugiego człowieka po kolorze skóry.
Można też powiedzieć że ten koń ma spoko murzyna
Niebezpiecznie blisko paralizatora go zaczął głaskać. Gdyby gość był bardziej nerwowy to by się mogło mniej zabawnie skończyć...
No kurde jakbym miał okazję to sam bym pogłaskał czarnucha.
Malpa pewnie miala w tej nogawce kutonga, dlatego taki zaciesz na ryju, a wy od razu posądzacie ją o poczucie humoru.
joeblacktwo napisał/a:
I to jest poczucie humoru mógł mu kopa zapierdolic za ruszanie własnego murzyna
kto? koń?
Rasael napisał/a:
Przyszedłem tu po humor oparty na bólu, a ty serwujesz mi jakieś tiktokowe gówno. mariusz3pl, zasłużyłeś na wyżeranie śledziony przez zdziczałe szczury.
Nie zesraj się, żart z murzyna dobry jest. Jest różnica pomiędzy byciem sadolem a zjebanym zwyrodnialcem, jak chcesz to sobie harda poprzeglądaj i zwal sobie do ucinanych głów przez islamskie dzieci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów