18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Siemasz123 2019-03-25, 15:49 4
Kolejny, co wyczerpał limit farta na całe życie z góry
Zgłoś
przeme13 2019-03-25, 16:21 30
Ja myślę że to był zdrowy rozsądek, a nie fart
Zgłoś
Argeusz 2019-03-25, 16:22 14
Jeden z niewielu filmów na sadolu, gdzie ktoś użył umiejętności logicznego myślenia i dzięki zdrowemu rozsądkowi uratował swoje życie.

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-03-25, 16:47 10
Na końcu powiedział... "już nie trzeba"
Zgłoś
b................3 2019-03-25, 16:53 1
Czemu zawsze ktoś musi jechać awaryjnym jak stoi tam zepsuty samochód...
Zgłoś
RayvenPL 2019-03-25, 17:06 1
Trochę filmów już tu obejrzałem i jedna myśl od razu mi się pojawia. Jak w Kitaju stajesz na poboczu, to albo spierdalaj albo "Dobry Jezu a nasz Panie...". Koleś chyba wiedział co robi bo na wybitnie zszokowanego nie wygląda
Zgłoś
shoe5maker 2019-03-25, 17:12 5
Powieki powinni chińczykom przycinać jak żydom napletki. No przecież z tak wąskimi oczami nie dziwota że zawsze kogoś rozjadą.
Zgłoś
aggo 2019-03-25, 17:22 4
Najpierw się ustawia trójkąt ostrzegawczy a nie gada przez telefon. Dzięki takiemu idiocie mamy przynajmniej co oglądać.
Zgłoś
Janusz_k 2019-03-25, 17:39 4
Tutaj trójkąt by nic nie dał skoro auta nie zobaczył.
Zgłoś
i................y 2019-03-25, 17:55 3
Kobieta pierwsza pomyślała o trójkąciku.
Zgłoś
Alicjontko 2019-03-25, 18:13
Myślał, że jego problemem będzie brak zapasowego koła, a w kilka sekund pojawił się jeszcze większy problem

Hejo
Zgłoś
McQurwa 2019-03-25, 18:40
aggo napisał/a:

Najpierw się ustawia trójkąt ostrzegawczy a nie gada przez telefon. Dzięki takiemu idiocie mamy przynajmniej co oglądać.

Myślę,że kierowca ciężarówki pierdoli trójkąt i wszystko co znajduje się na pasie awaryjnym

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
stefanwtiorturiowanyprzez 2019-03-25, 18:46
Kumato koleś przeszedł za barierki,ten film to ważna życiowa lekcja
Zgłoś
InnyName 2019-03-25, 19:23
Jest taka zasada głownie tycząca się motocyklistów, ale działa w każdym wypadku z tą rożnicą, że w samochodzie łatwiej to ominąć
Nie patrz tam gdzie nie chcesz jechać i to się sprawdza. Jak widzisz przeszkodę przy prędkości 100km/h i będziesz na nią patrzał cały czas to bankowo w nią wjedziesz

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów