Niechcący przecież.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niechcący przecież.
prawie jak z kopii,na turnieju rycerskim
Don Kichot pierdolony!!
Kierowca piździka więcej ma wspólnego z Husarią niż sebixy w pato-patologicznych koszulkach XD
Ostatni pojedynek.
Miałem takiego sąsiada, zdechł już na szczęście, majsterkowicz pierdolony, co dłubał wiecznie w piwnicy i te swoje deski, belki i inne patyki tak właśnie z OBI woził. Nie było dnia żeby czegoś nie odjebał: auto porysował, szybę wybił na klatce schodowej, koboś tak właśnie jebnął... jebane emeryty, półgłówki. A że stary ORMO-wiec to chuja mu za to było -9 tu pewno też chuja temu chujowi zrobią a winę dziadzi przyklepią że wtargnął...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów