📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
I to idealnie obrazuje przydatność policji, jakiejś śmiesznej straży miejskiej itd.
Mają rozmach skurwysyny już płot postawili na granicy z Meksykiem ?
to Majdanek czy Oświęcim
CDBlaze napisał/a:
I to idealnie obrazuje przydatność policji, jakiejś śmiesznej straży miejskiej itd.
Ło, ja pierdolę człowieku... spisali Cię za picie browara pod klatką, że takie teksty wypisujesz?
Ale pomijając wszystko - za materiał własny zawsze piwo.
Teraz pytanie, czy piłka jest z plasteliny, czy te kolce to skalpele? Bo przy takiej zwykłej, lekkiej podrzutce, nie ma szans żeby piłka wbiła się na jakiś boiskowy szpikulec
KrisCFC napisał/a:
Ło, ja pierdolę człowieku... spisali Cię za picie browara pod klatką, że takie teksty wypisujesz?
nie, pewnie próbował dostać się do policji,później straży miejskiej ale takiego patałacha nawet tam nie chcieli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów