18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
w................3 2020-06-10, 18:25
Niech już Imperator przejmie rządy, wolę nakurwiać się z chaosem niż widzieć głupotę i spaczenie własnego gatunku.
Zgłoś
Geigi 2020-06-10, 18:27
mnie ciekawi czy murzyni są świadomi, że prawdopodobnie nie byłoby ich jeszcze w USA, gdyby nie właśnie niewolnictwo
Zgłoś
untar 2020-06-10, 18:48 1
jeszcze trochę i haburgerykanie będą nadstawiać swoje białe dupska do dymania
Zgłoś
Franz-Maurer 2020-06-10, 19:49 1
Dziwne tam w stanach... Niemcy natomiast za holokaust i całą II wojnę światową to nazistów obwiniają a od czasu do czasu własne obozy polskimi nazywają

Rosjanie za tą samą wojnę polaków

A w USA biczują się do dzisiaj za niewolnictwo które zniesiono 150lat temu a rasizm odwrócił się o 180 stopni

Co to się porobiło na świecie, ludziom odbija, lewactwo zalewa kraje tzw. rozwinięte

A murzyny robią swoje statystyki nie kłamią

Tutaj Kolekcja
Zgłoś
mazga50 2020-06-10, 20:03 6
W filmie "Snatch" ("Przekręt") jest scena, po zamordowaniu matki Mickey'a

Turkish: Tak mi przykro...
Mickey: To twoja robota, że przepraszasz?

Nie mamy za co ich przepraszać, nie ma mowy, żeby przed nimi klękać. Tak samo nie chcę, żeby ktokolwiek klękał przede mną. Proste.
Zgłoś
laser81 2020-06-11, 9:57 3
białe debile. jebac żydów i brudasów.
Zgłoś
drowlodz 2020-06-11, 12:55
sami wybrali śmierć przez buruburu
Zgłoś
Plastykpl 2020-06-11, 14:00 1
Kurwa co za palanctwo. A potem dziwota że czarni rasa panów. Adolfie wróć.
Zgłoś
Liton 2020-06-12, 9:49
Wyczuwam dużą potrzebę znalezienia się w mediach..
Zgłoś
t................0 2021-08-01, 18:56
joeblacktwo napisał/a:

To kiedy kurwa to niewolnictwo się skończyło ,że jeszcze przepraszają? Wczoraj ?

A kiedy była II W.Ś., że Polacy ciągle chcą przeprosin? Wczoraj?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów