📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Niech już Imperator przejmie rządy, wolę nakurwiać się z chaosem niż widzieć głupotę i spaczenie własnego gatunku.
mnie ciekawi czy murzyni są świadomi, że prawdopodobnie nie byłoby ich jeszcze w USA, gdyby nie właśnie niewolnictwo
jeszcze trochę i haburgerykanie będą nadstawiać swoje białe dupska do dymania
Dziwne tam w stanach... Niemcy natomiast za holokaust i całą II wojnę światową to nazistów obwiniają a od czasu do czasu własne obozy polskimi nazywają
Rosjanie za tą samą wojnę polaków
A w USA biczują się do dzisiaj za niewolnictwo które zniesiono 150lat temu a rasizm odwrócił się o 180 stopni
Co to się porobiło na świecie, ludziom odbija, lewactwo zalewa kraje tzw. rozwinięte
A murzyny robią swoje statystyki nie kłamią
Rosjanie za tą samą wojnę polaków
A w USA biczują się do dzisiaj za niewolnictwo które zniesiono 150lat temu a rasizm odwrócił się o 180 stopni
Co to się porobiło na świecie, ludziom odbija, lewactwo zalewa kraje tzw. rozwinięte
A murzyny robią swoje statystyki nie kłamią
Mickey: To twoja robota, że przepraszasz?
Nie mamy za co ich przepraszać, nie ma mowy, żeby przed nimi klękać. Tak samo nie chcę, żeby ktokolwiek klękał przede mną. Proste.
Turkish: Tak mi przykro...
Mickey: To twoja robota, że przepraszasz?
Nie mamy za co ich przepraszać, nie ma mowy, żeby przed nimi klękać. Tak samo nie chcę, żeby ktokolwiek klękał przede mną. Proste.
Kurwa co za palanctwo. A potem dziwota że czarni rasa panów. Adolfie wróć.
joeblacktwo napisał/a:
To kiedy kurwa to niewolnictwo się skończyło ,że jeszcze przepraszają? Wczoraj ?
A kiedy była II W.Ś., że Polacy ciągle chcą przeprosin? Wczoraj?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów