📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Od razu śmiec i psychopata. A może on lubi bić kobiety i r🤬ać zwłoki, co!?!?
myślałe, że to już martwy przepis, a proszę Wałbrzych ma ludzi wrażliwych, o cienkiej skórze
co do Urbana
Trzeba k🤬ie uszatej przyznać, że daje wszystkim do pieca
co do Urbana
Trzeba k🤬ie uszatej przyznać, że daje wszystkim do pieca
Up. Up.
-Wiecie dlaczego Urban zasypia w krawacie?
- Żeby rano mógł odróżnić dupę od twarzy.
-Wiecie dlaczego Urban zasypia w krawacie?
- Żeby rano mógł odróżnić dupę od twarzy.
Wałbrzych
skąd się biorą takie zj🤬e nazwy miejscowości? Wałbrzych , Sosnowiec, warszawa

nie pamiętacie komuny, ani tego ze dla niemal wszystkich Polakow, Urban był największa k🤬a i reprezentantem manipulacji czerwonych, znienawidzony przez ludzi którzy walczyli o wolność, jak myślicie, skąd, ten niby już nie żyd, wziął kasę na działalność w latach 90-
Icek przegrał spór sądowy i musi przeprosić Mośka
Cała kamienica czeka aż to zrobi, wszyscy w uwadze obserwują jego poczynania. Icek idzie na drugie piętro kamienicy, wprost do Mośka, puka. Mosiek otwiera z wielkim uśmiechem na twarzy, wyczekiwaniem w oczach i wyrazem tryumfu.
- Dień dobry szanownemu panu- zaczyna Icek - czy tu mieszka Rabin Mojsiejewicz?
- nie - odpowiada zdziwiony Mosiek
- to ja bardzo szanownego pana przepraszam - powiedział Icek i poszedł
Cała kamienica czeka aż to zrobi, wszyscy w uwadze obserwują jego poczynania. Icek idzie na drugie piętro kamienicy, wprost do Mośka, puka. Mosiek otwiera z wielkim uśmiechem na twarzy, wyczekiwaniem w oczach i wyrazem tryumfu.
- Dień dobry szanownemu panu- zaczyna Icek - czy tu mieszka Rabin Mojsiejewicz?
- nie - odpowiada zdziwiony Mosiek
- to ja bardzo szanownego pana przepraszam - powiedział Icek i poszedł
Przypomina mi to ogłoszenie Leppera, w którym oznajmia, że pan Janusz Tomaszewski nie jest bandytą z Pabianic ale ze Zgierza

dashadow napisał/a:
@up jak cala czerwona holota
Szanujemy, bo jest cholernie inteligentną bestią z ogromnym dystansem do siebie. A ty jesteś zwykłym zawistnym polaczkiem, który zazdrości Urbanowi, że ma wszystkiego po swoje kulfoniaste uszy

Teraz na poważnie: Nieogarze mój drogi - można kogoś cenić i szanować, co nie znaczy, że się taką osobę lubi. Trzeba być idiotą i ignorantem, by nie szanować jego inteligencji, podejścia do życia, a nawet samego siebie. A, że jest żydem i czerwoną k🤬ą - co sam otwarcie przyznaje - to inna sprawa

Czyli jesteś zwyczajnym idiotą... Dodatkowo polaczkiem biedaczkiem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie