📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Od razu śmiec i psychopata. A może on lubi bić kobiety i ruchać zwłoki, co!?!?
myślałe, że to już martwy przepis, a proszę Wałbrzych ma ludzi wrażliwych, o cienkiej skórze
co do Urbana
Trzeba kurwie uszatej przyznać, że daje wszystkim do pieca
co do Urbana
Trzeba kurwie uszatej przyznać, że daje wszystkim do pieca
Up. Up.
-Wiecie dlaczego Urban zasypia w krawacie?
- Żeby rano mógł odróżnić dupę od twarzy.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
-Wiecie dlaczego Urban zasypia w krawacie?
- Żeby rano mógł odróżnić dupę od twarzy.
Wałbrzych skąd się biorą takie zjebane nazwy miejscowości? Wałbrzych , Sosnowiec, warszawa
nie pamiętacie komuny, ani tego ze dla niemal wszystkich Polakow, Urban był największa kurwa i reprezentantem manipulacji czerwonych, znienawidzony przez ludzi którzy walczyli o wolność, jak myślicie, skąd, ten niby już nie żyd, wziął kasę na działalność w latach 90-
@up: ja Pana Urbana bardzo cenię i szanuję.
Icek przegrał spór sądowy i musi przeprosić Mośka
Cała kamienica czeka aż to zrobi, wszyscy w uwadze obserwują jego poczynania. Icek idzie na drugie piętro kamienicy, wprost do Mośka, puka. Mosiek otwiera z wielkim uśmiechem na twarzy, wyczekiwaniem w oczach i wyrazem tryumfu.
- Dień dobry szanownemu panu- zaczyna Icek - czy tu mieszka Rabin Mojsiejewicz?
- nie - odpowiada zdziwiony Mosiek
- to ja bardzo szanownego pana przepraszam - powiedział Icek i poszedł
Cała kamienica czeka aż to zrobi, wszyscy w uwadze obserwują jego poczynania. Icek idzie na drugie piętro kamienicy, wprost do Mośka, puka. Mosiek otwiera z wielkim uśmiechem na twarzy, wyczekiwaniem w oczach i wyrazem tryumfu.
- Dień dobry szanownemu panu- zaczyna Icek - czy tu mieszka Rabin Mojsiejewicz?
- nie - odpowiada zdziwiony Mosiek
- to ja bardzo szanownego pana przepraszam - powiedział Icek i poszedł
Ferro
dashadow napisał/a:
@up jak cala czerwona holota
Szanujemy, bo jest cholernie inteligentną bestią z ogromnym dystansem do siebie. A ty jesteś zwykłym zawistnym polaczkiem, który zazdrości Urbanowi, że ma wszystkiego po swoje kulfoniaste uszy
Teraz na poważnie: Nieogarze mój drogi - można kogoś cenić i szanować, co nie znaczy, że się taką osobę lubi. Trzeba być idiotą i ignorantem, by nie szanować jego inteligencji, podejścia do życia, a nawet samego siebie. A, że jest żydem i czerwoną kurwą - co sam otwarcie przyznaje - to inna sprawa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów