📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie wiem kurwa co chcieli zrobić więc niech ktoś mi powie czy się udało
kurwa co za debile oni meli to na odwrót zrobić pasami powoli spuszczać na dół, a nie kurwa ciągnąc z dołu aby przypierdoliło szybciej o ziemie.
haahhahahaha prze luje jak można być tak tępym chujem xDDD
Według mnie to oni chcieli się tego pozbyć (brak pasa od góry) a ci na dole z pasami trzymali by kanapa nie zrobiła fikołka i nie rozbiła balkonu sąsiada z dołu. Akcja poszła zgodnie z ich planem.
A potem się ludzie dziwią, że kraje europejskie tak chętnie przyjmują inżynierów z Afryki.
Vindizel napisał/a:
Chyba zapomnieli przywiązać takich linek od swojej strony, aby ten zapierdziany tapczan opuścić w dół śladowo
Im po prostu nie chciało się starego tapczana znosić po schodach wiec wyjebali przez balkon, a lina była po to by mebel nie wpierdolił się do sąsiada. Chyba
Cezar1988 napisał/a:
Im po prostu nie chciało się starego tapczana znosić po schodach wiec wyjebali przez balkon, a lina była po to by mebel nie wpierdolił się do sąsiada. Chyba
w Holandii klatki schodowe są tak ciasne, że z zakupami cięzko wejść, a minąć się z sąsiadem to już niemożliwe. W kamienicach jest na szczycie nawet hak, żeby wszystko liną przez okno ładować, a okna mają specjalnie ogromne, żeby te gabaryty się zmieściły. Dziwne to ale no cóż
Vindizel napisał/a:
ciągneli po to, żeby nie zahaczyło o niższy balkon
... to się rozkręcić nie da już kanapy ?
Quassar napisał/a:
kurwa co za debile oni meli to na odwrót zrobić pasami powoli spuszczać na dół, a nie kurwa ciągnąc z dołu aby przypierdoliło szybciej o ziemie.
To kobiety, więc tępe pizdy raczej.
Ja ma taką koncepcję, że wg nich to po tych pasach miało się zsunąć. No ale jakimś cudem się nie udało...
Chcieli to po prostu wyjebać przez balkon , a linami odciągali żeby nic nie uszkodzić. Ale z was zjeby bez pomyślunku !!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów