18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
A................r 2020-07-01, 13:45
przeciez to jest droga rowerowa ten kurwa cwel nie ma prawa tam wejsc, bo to nie jest droga dla pieszych i rowerow
Zgłoś
lollo 2020-07-01, 15:08
Pisowska jebana milicja, i jebani wyborcy dupy hehe
Zgłoś
Kanye_East 2020-07-01, 15:10 3
E, sadolowe ścieki! Nagrywający ma rację.
Kiedyś biliście kapucyna do StopCham. Dzięki wam i piwom za wyświetlenia pod ich filmikami w ogóle ich poznałem. Nagrywający robi dokładnie to co oni, ba! robi to dobrze i zgodnie z prawem, więc stulić ścierwiate pyski.
StopCham Warszawa w dokładnie tym samym miejscu:
jutjub /Hk4ovhLhZ_s?t=927

Teuwil napisał/a:

Takiego zjeba powinni skuć i zabrać na dołek na 48 godzin. I powinien dostać kolegium za nie wykonywanie poleceń policji i nagrywanie bez zgody.

Kolegium to powinieneś wyłapać ty, za oddzielenie rzeczownika od partykuły przeczącej.
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2020-07-01, 15:12 1
Gość ma rację ale walczy o swoje w trochę chujowy sposób. A „polucjanci” za swój profesjonalizm- do utylizacji.
Facet zamiast wytłumaczyć o co mu chodzi, przedstawić zagrożenie, choćby pokazać jakiś filmik na telefonie czym grozi jazda po chodniku i dać takiemu rozjeżdżaczowi chodników do myślenia, to niepotrzebnie eskaluje napięcie i sytuacje.
Racja po pacjenta stronie ale rozwiązanie problemu wszyscy spierdolili.
Zgłoś
esa 2020-07-01, 16:05
nie każdy z kamerką to gnida ,ale każda gnida ma kamerkę
Zgłoś
q................z 2020-07-01, 16:08 1
głupie ludzie, ja bym cofał przecież auto jest silniejsze
Zgłoś
Adae 2020-07-01, 16:26 2
bojas1 napisał/a:

jakie oburzenie w komentarzach... a później ładnie lecicie zapłacić podatki, żeby któś wyremontował ten kawałek chodnika bo woda stoi. Ciekawe czemu stoi jak jeżdzą po nim samochody, a był projektowany dla pieszych i rowerzystów.
Powinniście się oburzać na policjantów bo mimo wykroczenia sapią do ziomka, który żadnego prawa nie łamie.

Trzeba budowac parkingi.

Jesli istnieje przyzwolenie spoleczne na dzialanie o niskiej lub zadnej szkodliwosci, to policja powinna rowniez to przyzwolenie spoleczne brac pod uwage.

Prawo ma dzialac dla ludzi, a nie ludzie dla prawa.

Z drugiej stroni nie dziwi mnie, ze ktos kto uwielbia byc ruchany w dupe ma takie podejscie do zycia. W koncu jak mozna zemscic sie na spoleczenstwie, ktore pozwolilo twojemu ojcu gwalcic cie w dupe, a twojej matce na przebieranie cie za dziewczynke i ruchanie sie z grupa hydraulikow na twoich oczach.

W tej sytuacji rowniez gardzilbym tym spoleczenstwem. Na szczescie moje otoczenie nie skladalo sie z ludzi z powaznymi zaburzeniami psychicznymi i ja sam takowych nie odziedziczylem.
Zgłoś
CyjanCyjan 2020-07-01, 16:51 1
Co za niedowartościowany, mały siusiaczek
Zgłoś
ph5i5 2020-07-01, 17:37 2
Gość jest zwyczajną upierdliwą pizdą, taką co to będzie muza albo młotem pneumatycznym w bloku napierdalać do północy i zaraz od 6tej nad ranem bo nie ma przepisu mu tego zabraniającego, Nie cierpię takich skurwysynów.
Zgłoś
Ziomee22 2020-07-01, 17:37 1
To niech postawi jebaniec nogę 10cm od przejścia dla pieszych na jezdnię to już jest pretekst żeby rozjechać mende
Zgłoś
drozberk 2020-07-01, 17:41
Szkoda, że nie trafił na policjantów od Stachowiaka, powinien skończyć tak samo lol
Zgłoś
ProVVe 2020-07-01, 17:57 1
burn1878 napisał/a:

Mordy nie widać (a szkoda) ale po cieniu w 1 minucie nagrania widać, że to jakiś sfrustrowany, niechciany kukold, szukający szczęścia i poczucia przynależności.
Trafi kiedyś na takiego, co się nie będzie pie**olił, obije mu ten frajerski ryj a telefon utopi jak na nagraniu w pobliskiej wodzie i skończy się pajacerka.

Pierwsza moja myśl... Strzał w ryj, a telefon wyjebał do wody... Tyle, że czekałbym aż policja pójdzie w chuj bo szkoda im dupy zawracać i sobie tłumaczeń robić

Ola gringo
Zgłoś
polakwrocek 2020-07-01, 18:02 1
Coś czuję że pewnie to ten so chętnie by "obalał system" i wprowadzał "prawdziwy socjalizm"
Zgłoś
bigoslaw_lyzka_von_wood 2020-07-01, 18:09
Co za tłuk bez szkoły, debil totalny debil - pewnie stracił jaja w jakimś wypadku i zachowuje się jak niedojeb umysłowy.Fajni, że podał kutas nazwisko będize z kogo toczyć bekę
Wystarczy poszukać na fejsie i w necie to faktycznie oszołom.
Zgłoś
sokol23 2020-07-01, 18:14
Rudy z Blok Ekipy w realu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów