Kiedyś biliście kapucyna do StopCham. Dzięki wam i piwom za wyświetlenia pod ich filmikami w ogóle ich poznałem. Nagrywający robi dokładnie to co oni, ba! robi to dobrze i zgodnie z prawem, więc stulić ścierwiate pyski.
StopCham Warszawa w dokładnie tym samym miejscu:
jutjub /Hk4ovhLhZ_s?t=927
Takiego zjeba powinni skuć i zabrać na dołek na 48 godzin. I powinien dostać kolegium za nie wykonywanie poleceń policji i nagrywanie bez zgody.
Kolegium to powinieneś wyłapać ty, za oddzielenie rzeczownika od partykuły przeczącej.
Facet zamiast wytłumaczyć o co mu chodzi, przedstawić zagrożenie, choćby pokazać jakiś filmik na telefonie czym grozi jazda po chodniku i dać takiemu rozjeżdżaczowi chodników do myślenia, to niepotrzebnie eskaluje napięcie i sytuacje.
Racja po pacjenta stronie ale rozwiązanie problemu wszyscy spierdolili.
jakie oburzenie w komentarzach... a później ładnie lecicie zapłacić podatki, żeby któś wyremontował ten kawałek chodnika bo woda stoi. Ciekawe czemu stoi jak jeżdzą po nim samochody, a był projektowany dla pieszych i rowerzystów.
Powinniście się oburzać na policjantów bo mimo wykroczenia sapią do ziomka, który żadnego prawa nie łamie.
Trzeba budowac parkingi.
Jesli istnieje przyzwolenie spoleczne na dzialanie o niskiej lub zadnej szkodliwosci, to policja powinna rowniez to przyzwolenie spoleczne brac pod uwage.
Prawo ma dzialac dla ludzi, a nie ludzie dla prawa.
Z drugiej stroni nie dziwi mnie, ze ktos kto uwielbia byc ruchany w dupe ma takie podejscie do zycia. W koncu jak mozna zemscic sie na spoleczenstwie, ktore pozwolilo twojemu ojcu gwalcic cie w dupe, a twojej matce na przebieranie cie za dziewczynke i ruchanie sie z grupa hydraulikow na twoich oczach.
W tej sytuacji rowniez gardzilbym tym spoleczenstwem. Na szczescie moje otoczenie nie skladalo sie z ludzi z powaznymi zaburzeniami psychicznymi i ja sam takowych nie odziedziczylem.
Mordy nie widać (a szkoda) ale po cieniu w 1 minucie nagrania widać, że to jakiś sfrustrowany, niechciany kukold, szukający szczęścia i poczucia przynależności.
Trafi kiedyś na takiego, co się nie będzie pie**olił, obije mu ten frajerski ryj a telefon utopi jak na nagraniu w pobliskiej wodzie i skończy się pajacerka.
Pierwsza moja myśl... Strzał w ryj, a telefon wyjebał do wody... Tyle, że czekałbym aż policja pójdzie w chuj bo szkoda im dupy zawracać i sobie tłumaczeń robić