📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Końcówka wiele wyjaśnia. 42 lata, zawodowy kierowca autobusu. Dotarło do niego, że życie przeleciało i nic nie osiągnął więc w ten sposób wyładowuje frustrację.
Atencjusz jebany . wystarczy nie być chujem , nic więcej . w tym pojebanym kraju. od razu żyło by się lepiej.
Ja pierdole co za frajer
E tam, od początku słychać, że typ wylewa swoje frustracje życiowe na innych. Nie ma co dorabiać ideologii bo to zwykły frajer, który normalnie wyłapałby w zęby.
Zajebał bym mu kopa w zęby kamerkę zabrał i niech się leszcz goni xD
Niedojebanie mózgowe....
Odrazu powinien w mordę dostać bez słowa i wtedy by się nauczył pedał jebany, pewnie od biedroni
co ta matoł z tego typa
Po głosie słyszę lgebeciarskiego przyjeba
Wedle prawa ci ludzie parkują prawidłowo. Chodnik przekracza 2m, ponadto samochody parkujące pozostawiły 1.5m wolnego miejsca, a co do ludzi, którzy piszą, że samochód może wcisnąć kostkę brukową to podłoże pod kostkę brukową powinno być przygotowane na nacisk wynoszący wielokrotność masy tych samochodów (chyba, że jak to często bywa w Polsce, wykonawca odwalił lipę), więc nie rozumiem motywacji tego pajaca. Takich ludzi jak ten pan powinno się przydzielać do prac społecznych, aby swoje frustracje i porażki życiowe wyładowywali na zieleni miejskiej zamiast uprzykrzać życie innym.
Jak ja nienawidzę takich roszczeniowych debili jak ta pizda nagrywająca...-_-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów