📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Stara pizda w chuście pewnie już dawno emerytka ale zrywna jak Mike Tyson.. Na co dzień ledwo się człapie, udaje chorą i obolałą, ale jak trzeba to skacze jak pchła. Baby to przebiegłe skurwysyny.
ochujali bladź wsie
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Japierdole, na wsiach z tego co zauważyłem to jest zawsze przejebane. Tam każdy o wszystkich wszystko wie, jeden drugiemu kuka w talerz, portfel, podwórko, jeśli wkroczysz na milimetr jego "terenu" czy tam pola to od razu jest awantura, mimo, że ma jeszcze milion hektarów więcej i wieczne kurwa problemy. Tam to się czas zatrzymał na zawsze chyba.
Oczywiście nawiązując jeszcze do "Umyj Okno".
Oczywiście nawiązując jeszcze do "Umyj Okno".
biją się o napoje Zbyszko 3 cytryny
Ewidentnie któraś ze stron zjadła za dużo paprykarza i nie chce się do tego przyznać. Słychać w ostatnich sekundach filmiku szczerą wypowiedź pani.
Jakie bohaterskie baby. Bohaterska to była moja ś.p. babka, która podczas wojny trzymała w ukryciu dwóch powstanców, ryzykując przed szwabami i karmiła po cichu kartoflami, żeby nie pozdychali z głodu w stodole. To było kurwa bohaterstwo, a i przypuszczam, że za tamtych czasów to i pewnie sierpowym potrafiła przyłożyć, sądząc po agresywnych reakcjach, gdy będąc w odwiedzinach nie dokańczałem obiadu, kiedy jeszcze żyła, pomimo wieku. Nie to co te baby. Pozerki, a nie fighterki.
pokłócili się o dziurę w ziemi, dosłownie. Brakowało tylko akcji ze sztachetami z płotu i siekierą
To też są ludzie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów