Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie to co w pl za takie cos mandacik 200zl i 6pkt.
Z cyklu ,,spotkało się dwóch debili w Ameryce".
Ja widzę jednego.
Oj nie, u nas też by się nie skończyło na mandacie. No chyba że to dzieciak jakiejś lewackiej lub pejsatej gnidy co wiernie służyła stalinowi, wtedy "niezawisłe" (a szkoda) sądy, faktycznie zasądzą 200zł.
Ja widzę jednego.
Oj nie, u nas też by się nie skończyło na mandacie. No chyba że to dzieciak jakiejś lewackiej lub pejsatej gnidy co wiernie służyła stalinowi, wtedy "niezawisłe" (a szkoda) sądy, faktycznie zasądzą 200zł.
a jakby był z PiSu to wina kierowcy tego czarnego...
za chuja nie widzę, który jest czerwony.
Czerwony to ten, którego kolor jest podobny do krwi. Poderżnij sobie gardło i porównaj kolory.
Do przedmówców: za chuja nie widzę, który jest czerwony. Może ktoś objaśnić, bo trochę daltonistą jestem?
Świetnie piszesz po polsku jak na daltonistę
Do przedmówców: za chuja nie widzę, który jest czerwony. Może ktoś objaśnić, bo trochę daltonistą jestem?
Ten z lewej jest czarny.
ten w kolorze indianina, ten drugi Morgana Freemana...
i tak btw, nie, jak nie wyprzedzasz, jak nie wykonujesz żadnego manewru, który jest związany z autem na prawym pasie to masz kurwa jechać za nim... a jak wjedziesz na lewy to masz to zrobić na tyle sprawnie, na ile pozwala Ci Twoje 1.0 w seicento, gaz w pizdę i jebie mnie Twoje spalanie. Nie pasuje? Ssij mu wydech na prawym i w chuju mam Twoje 30 koni mechanicznych
Czerwony to ten "nieczarny".
w hameryce same debile - wiec o ciekawe spotkania nie trudno ;P
w sumie spoko sprawa. w ameryce jest takie prawo ze gosciu z czerwonego auta ma juz przejebane/
Było u nas coś podobnego i 400zł dostał...
a jakby był z PiSu to wina kierowcy tego czarnego...
A jeżeli byłby z PO to polskie niezawisłe sądy (które wspierają złodzieji z PO) wsadzili by gościa z czarnego do paki.
Z czerwonego jest nagranie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów