Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaraz się zlecą obrońcy zwierząt, żeby dziś nie strzelać petardami itd. A ja specjalnie dokupiłem jeszcze karton petard, i to takich głośnych 😂
Zaraz się zlecą obrońcy zwierząt, żeby dziś nie strzelać petardami itd. A ja specjalnie dokupiłem jeszcze karton petard, i to takich głośnych 😂
Mam pitbulla i kocham psy … a i tak napierdalam z synem petardami od rana haha pies też jest z nami i ma przejebane ale to juz 13 sylwester tej bestii i przyzwyczaił się do huku
Mam pitbulla i kocham psy … a i tak napierdalam z synem petardami od rana haha pies też jest z nami i ma przejebane ale to juz 13 sylwester tej bestii i przyzwyczaił się do huku
I tak was kiedyś zagryzie.
to wsadz sobie po jeden z nich w ryj, uszy i dupe i odpal.
kretynie
raz w roku można, i rozumiem jeszcze dzień przed i dzień po bo nie każdy ma czas żeby puścić z dzieckiem fajerwerka ale kurwa na litość boską niektórzy potrafią jeszcze 2 tygodnie po sylwestrze strzelać co wkurwia niemiłosiernie nie tylko psiarzy
Widziałem kiedyś filmik jak goście rzucali petardami a piesek zaaportował petardkę, nie skończyło się dobrze dla niego... pilnuj psa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów