📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Może się naćpał, ale krzyczy bo jej spadła tapeta z ryja i zbiła talerz.
Pralpunkt napisał/a:
Mefedron czy inne gówno.. Daje mu max 3 lata życia
Zgadzam się. Myślę, że prędzej niż później zobaczymy kolejny film z jego udziałem - "Salto z 14 pietra + urwanie łba o poręcz balkonu na 5 piętrze."
Z wódką tak samo - trzeba wiedzieć z kim pić, bo niektórym odpierdala i tylko problem wszystkim wokół robią. Tu podobny przypadek, tylko składniki substancji chyba mniej naturalne.
Sputnik robi swoje
Zajebisty filmik. Mocne jak strach przechodzi na laskę i w 0:22 już sama jest całkowicie przerażona.
gumofc napisał/a:
Zajebisty filmik. Mocne jak strach przechodzi na laskę i w 0:22 już sama jest całkowicie przerażona.
Nieee, na moje to zajebali właśnie kogoś i do niego jako pierwszego to dotarło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów