📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W nomenklaturze służb, pracujących przy takich wypadkach to "sztych ludzi". Czyli głowy nie ma.
Ja mu to wyklepie
Zawsze się zastanawiam, w pasach nie ma szans się uchylić od takiego strzała..? No ale bez pasów jeszcze gorzej
duckduck napisał/a:
Zawsze się zastanawiam, w pasach nie ma szans się uchylić od takiego strzała..? No ale bez pasów jeszcze gorzej
Oczywiście, że można - tylko nie należy się pochylać do przodu (bo pas się zablokuje od dynamicznego ruchu + otwierająca się poduszka zrobi nam ziazię) tylko na bok - jeżeli oczywiście siedzimy sami bo jak osoba siedząca obok zrobi to samo to zaliczycie klasyczne stuknięcie baranimi głowami a nadciągająca gilotynowata przeszkoda (jak w tym wypadku - przyczepa tira) zrobi Wam obojgu ziazię
bloodwar napisał/a:
Fajnie posłuchać eksperta. Ile takich wypadków masz za sobą?Oczywiście, że można - tylko nie należy się pochylać do przodu (bo pas się zablokuje od dynamicznego ruchu + otwierająca się poduszka zrobi nam ziazię) tylko na bok - jeżeli oczywiście siedzimy sami bo jak osoba siedząca obok zrobi to samo to zaliczycie klasyczne stuknięcie baranimi głowami a nadciągająca gilotynowata przeszkoda (jak w tym wypadku - przyczepa tira) zrobi Wam obojgu ziazię
Ullrich naturlich
Urwanie głowy z takim kierowcą !!!!!!!!!!!
chitlerowiec napisał/a:
Fajnie posłuchać eksperta. Ile takich wypadków masz za sobą?
ja bym się bardziej przyjebał co to znaczy ziazię ? bo ja nie wiem
@up: to samo co "kuku".
Rozmowa żony i męża przed zdarzeniem:
Ż: Mąż Kaśki z pracy kupił jacuzzi dla swojej żony
M: ok
Ż: Oczywiście ty nigdy swojej żonie nic nie kupisz, zawsze pod kreską, zawsze spłukany
Ż: Coś mi mówiło, że tak będzie z tobą. A miałam taką szansę, Kowalski całą szkołę średnią się za mną uganiał, teraz widziałam na instagramie, że kupił swojej żonie kabriolet
M: OK!
Ż: Mąż Kaśki z pracy kupił jacuzzi dla swojej żony
Ż: Oczywiście ty nigdy swojej żonie nic nie kupisz, zawsze pod kreską, zawsze spłukany
Ż: Coś mi mówiło, że tak będzie z tobą. A miałam taką szansę, Kowalski całą szkołę średnią się za mną uganiał, teraz widziałam na instagramie, że kupił swojej żonie kabriolet
M: OK!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów