Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.No rzeczywiście napisanie ''Śmiechłem zdeczka'' w poście jest oznaką debilizmu. Macie genialne podejście trzeba przyznać, nie bierzcie na serio ''internetuf'' Ciężko zrozumieć prostym umysłom jak wasze że to tylko internet i nie każde słowo musi być pisanie według zasad prof. Miodka
Za to sranie ostrzezeniami z dupy jest super. japierdole
Za to sranie ostrzezeniami z dupy jest super. japierdole
Zakładając konto na tym portalu zaakceptowałeś regulamin którego nie znasz, brawa dla ciebie
Znam regulamin, ale bez przesady. Nakurwiasz ostami kazdemu, ktory ci podskoczy w twoim temacie
Zaufaj mi że nie znasz regulaminu skoro twierdzisz że są to warny z '' z dupy''. Zresztą jeśli nie ja to inny moderator zrobiłby to za mnie.
No rzeczywiście napisanie ''Śmiechłem zdeczka'' w poście jest oznaką debilizmu. Macie genialne podejście trzeba przyznać, nie bierzcie na serio ''internetuf'' Ciężko zrozumieć prostym umysłom jak wasze że to tylko internet i nie każde słowo musi być pisanie według zasad prof. Miodka
Takim gadaniem Tylko sam siebie ośmieszasz. A po jakiemu chcesz tu pisać jak nie po polsku? Po łacinie, czy może po mandaryńsku?
Oskarżasz nas o proste umysły, a sam masz umysł, który nie potrafi ogarnąć tego, że z powodu makaronizmów oraz przekręcania słów i nadawania slangu - nasz język ojczysty zanika, a kolejne pokolenia mają debilny zwyczaj olewać to. Tak jak olewasz Ty. Człowiek, który nie bierze internetu na serio...
Jakbym brała internet nazbyt poważnie, to nie napisałabym Ci żartobliwie w poście ty "debilchu", tylko: " spierdalaj moderatorze do szkoły". My prości, a Ty taki rozwinięty, tylko nie potrafisz odczytać najprostszej ironii.
A teraz Moderator, jebnij sobie osta, bo obraziłeś mnie i kolegów dyskutujących, nazywając nas prostakami. Prostymi umysłami. Ah nie, przecież jaśnie niebieski władca sam siebie nie ukarze. Małe Ego mu na to nie pozwala.
Ps; Jeśli ta dyskusja kojarzy Ci się z Miodkiem, to chyba byle piątoklasista jest dla Ciebie już zbyt wysublimowanym lingwistą.
A ci zaagazowaji niech sie zastanowią, dlaczego ich głosy umarły same...
''' i nikt nie przybiegł z pomocą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów