Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jesteś tu już 4 lata, a dalej breadzisz. Sadol wygląda jak zawsze wyglądał. Zawsze był tu mix. Od 2009 nie zmieniło się NIC.
Jestem na sadolu od 2011 roku, konto kiedys mialem wspolne. I powiem Ci... masz racje...
Dokładnie. Mimo wszystkich swoich wad na miasto auto idealne.
W przypadku stłuczki giniesz na miejscu.
Najgorsze jest to że takie ofermy mogą tymi gównami jeździć i wk🤬iac wszystkich.
Gorzej, przepisy się do nich dostosowuje i równa wszystkich w dół, żeby takie Karyny czuły się bezpiecznie na drodze.
W przypadku stłuczki giniesz na miejscu.
Byś się zdziwił, zobacz jak wygląda crash test takiego smarta, to wbrew pozorom bardzo bezpieczny samochód, nie to co sraluch co po stłuczce z rowerem chowają cię razem z autem
Byś się zdziwił, zobacz jak wygląda crash test takiego smarta, to wbrew pozorom bardzo bezpieczny samochód, nie to co sraluch co po stłuczce z rowerem chowają cię razem z autem
Niestety widziałem kilka wypadków ze smartami. W normalnym aucie błotnik do wymiany, w smarcie zgon.
Dokładnie. Mimo wszystkich swoich wad na miasto auto idealne.
C🤬jowe do parkowania
[ Dodano: 2025-02-05, 18:06 ]
To jest Sadistkic czy jakiś j🤬y TikTok dla niedoj🤬ych zjebów, hipsterów i pederastów? Do kibla z tym gównem!
Mi blokowali takie komentarze 🤣
C🤬jowe do parkowania
bardzo dobre
Mi blokowali takie komentarze 🤣
i słusznie, bo p🤬lisz głupoty
Niestety widziałem kilka wypadków ze smartami. W normalnym aucie błotnik do wymiany, w smarcie zgon.
Przy wyższych prędkościach niestety nie ma co tam pochłaniać tej energii, ale w miejskich kolizjach jak najbardziej ok
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie