Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najgorsze jest to że takie ofermy mogą tymi gównami jeździć i wk🤬iac wszystkich.
Chłop mając 2 promile i trzy dożywotnie zakazy prowadzenia pojazdów, by sobie lepiej poradził...
mygyry napisał/a:
Chłop mając 2 promile i trzy dożywotnie zakazy prowadzenia pojazdów, by sobie lepiej poradził...
Potwierdzam , sam naj🤬y w 3 dupy na parkingu z żoną się zamieniałem żeby autem zaparkować

Ostatnio wsiadłem do C1 żony. Tak małym autem nie da się źle zaparkować. Miesci się absolutnie wszędzie. W swoim garażu mogę nim ósemki kręcić.
Zaletą Smarta jest to, że jest taki długi jak większość aut szeroka, więc mogła zaparkować przodem lub tyłem do chodnika.
bercisko napisał/a:
Zaletą Smarta jest to, że jest taki długi jak większość aut szeroka, więc mogła zaparkować przodem lub tyłem do chodnika.
Dokładnie. Mimo wszystkich swoich wad na miasto auto idealne.
k🤬a miejsca na mojego passata w kombi, jeszcze bym tego piździka zmieścił
Czasem jak widze niektórych to sie k🤬a zachowują jakby kierowali tirem a nie osobówką, nie potrafią zaparkować.
Tu nie ma nadziei.Kierująca ma świadomość swojego zj🤬ia bo kupiła najmniejszy możliwy samochód.
Tragiczne jest to, że ktoś dał jej prawko.Na dachu powinna wozić baner ze zdjęciem i danymi egzaminatora, który inaczej powinien ogarniać sobie lodziki...
Tragiczne jest to, że ktoś dał jej prawko.Na dachu powinna wozić baner ze zdjęciem i danymi egzaminatora, który inaczej powinien ogarniać sobie lodziki...
Pablohasan85 napisał/a:
Ostatnio wsiadłem do C1 żony. Tak małym autem nie da się źle zaparkować. Miesci się absolutnie wszędzie. W swoim garażu mogę nim ósemki kręcić.
Zgadza się, jeździłam 🤩 teraz córka przejęła.
Mam teraz większe autko i szczerze powiem, że lepiej mi się nim parkuje, nawet niż C1 ☺️
A babka z filmu rozczuliła mnie... Musi być mocno wystraszona, może to pierwszy raz? 🤔
1. W h🤬j material na sadola! Sadol od niedawna wyglada jak tiktok.
2. Tym gownem to by i nawet prostopadle zaparkowala.
2. Tym gownem to by i nawet prostopadle zaparkowala.
Jymius napisał/a:
1. W h🤬j material na sadola! Sadol od niedawna wyglada jak tiktok..
Jesteś tu już 4 lata, a dalej breadzisz. Sadol wygląda jak zawsze wyglądał. Zawsze był tu mix. Od 2009 nie zmieniło się NIC.
Pablohasan85 napisał/a:
Dokładnie. Mimo wszystkich swoich wad na miasto auto idealne.
Mało tego, w crash testach to małe gówno wypada naprawdę nieźle.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie