Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Przerosło ją to
pikabu • 2025-02-04, 9:22
00:00
-01:00
Download

Parkowanie to nie jest taka prosta sprawa
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
radek653 2025-02-04, 9:29 32
Najgorsze jest to że takie ofermy mogą tymi gównami jeździć i wk🤬iac wszystkich.
Zgłoś
mygyry 2025-02-04, 9:29 17
Chłop mając 2 promile i trzy dożywotnie zakazy prowadzenia pojazdów, by sobie lepiej poradził...
Zgłoś
turor 2025-02-04, 9:36 18
mygyry napisał/a:

Chłop mając 2 promile i trzy dożywotnie zakazy prowadzenia pojazdów, by sobie lepiej poradził...

Potwierdzam , sam naj🤬y w 3 dupy na parkingu z żoną się zamieniałem żeby autem zaparkować
Zgłoś
Pablohasan85 2025-02-04, 9:37 12
Ostatnio wsiadłem do C1 żony. Tak małym autem nie da się źle zaparkować. Miesci się absolutnie wszędzie. W swoim garażu mogę nim ósemki kręcić.
Zgłoś
bercisko 2025-02-04, 9:37 13
Zaletą Smarta jest to, że jest taki długi jak większość aut szeroka, więc mogła zaparkować przodem lub tyłem do chodnika.
Zgłoś
Pablohasan85 2025-02-04, 9:41 4
bercisko napisał/a:

Zaletą Smarta jest to, że jest taki długi jak większość aut szeroka, więc mogła zaparkować przodem lub tyłem do chodnika.

Dokładnie. Mimo wszystkich swoich wad na miasto auto idealne.
Zgłoś
januszbulina 2025-02-04, 9:49 1
k🤬a miejsca na mojego passata w kombi, jeszcze bym tego piździka zmieścił
Zgłoś
Gunter88 2025-02-04, 10:09 1
Czasem jak widze niektórych to sie k🤬a zachowują jakby kierowali tirem a nie osobówką, nie potrafią zaparkować.
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-02-04, 10:19 12
Tu nie ma nadziei.Kierująca ma świadomość swojego zj🤬ia bo kupiła najmniejszy możliwy samochód.
Tragiczne jest to, że ktoś dał jej prawko.Na dachu powinna wozić baner ze zdjęciem i danymi egzaminatora, który inaczej powinien ogarniać sobie lodziki...
Zgłoś
JoSeed 2025-02-04, 10:41
Pablohasan85 napisał/a:

Ostatnio wsiadłem do C1 żony. Tak małym autem nie da się źle zaparkować. Miesci się absolutnie wszędzie. W swoim garażu mogę nim ósemki kręcić.

Zgadza się, jeździłam 🤩 teraz córka przejęła.
Mam teraz większe autko i szczerze powiem, że lepiej mi się nim parkuje, nawet niż C1 ☺️

A babka z filmu rozczuliła mnie... Musi być mocno wystraszona, może to pierwszy raz? 🤔
Zgłoś
Jymius 2025-02-04, 11:13 7
1. W h🤬j material na sadola! Sadol od niedawna wyglada jak tiktok.
2. Tym gownem to by i nawet prostopadle zaparkowala.
Zgłoś
Lukigm 2025-02-04, 11:21
Weś to na yt w kategorii dla dzieci
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-02-04, 12:09
Jymius napisał/a:

1. W h🤬j material na sadola! Sadol od niedawna wyglada jak tiktok..

Jesteś tu już 4 lata, a dalej breadzisz. Sadol wygląda jak zawsze wyglądał. Zawsze był tu mix. Od 2009 nie zmieniło się NIC.
Zgłoś
Steven_Seagull 2025-02-04, 12:42
Pablohasan85 napisał/a:

Dokładnie. Mimo wszystkich swoich wad na miasto auto idealne.

Mało tego, w crash testach to małe gówno wypada naprawdę nieźle.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem