Ciekawy jestem czy ten pizduś wyskoczyłby do faceta tak jak do tej dziewczyny. Z drugiej strony to ruski albo ukr. U nich napierdalanie kobiet to norma
Należało jej się. Robi sobie jaja z gościa gdy ten film nagrywa to niech ma.
a mógł po prostu zepsuć gitarę na jej głowie. widać, że poważnie podszedł do tematu
Hiszpański kołnierz.
Ciekawy jestem czy ten pizduś wyskoczyłby do faceta tak jak do tej dziewczyny. Z drugiej strony to ruski albo ukr. U nich napierdalanie kobiet to norma
należało jej się, pizdusiu biały rycerzu
Też mi się wydaje, że to jakiś rus lub ukr.
Ty za to jesteś jakiś lewak albo tęczowy, oni tak mają, że się nie bronią, jak ich baby napierdalają.
Też mi się wydaje, że to jakiś rus lub ukr.
Ty za to jesteś jakiś lewak albo tęczowy, oni tak mają, że się nie bronią, jak ich baby napierdalają.
Co Ty robisz komentując na tym portalu? Normalne i zdrowe podejście do sprawy to nie jest coś, co wypada tutaj prezentować.
miałem laske co robiła takie rzeczy tzn robiła coś co cie ewidentnie wkurwia i czerpala z tego jakąś dziwną satysfakcje, raz drugi poprosiłem, podniosłem glos aż wydarłem ryja i nic nie pomagało, ciekawe czy gdybym jej nie zostawił to w którymś momencie też bym jej wyjebał xD
Brat z siostrą. Typowa Polska rodzina...
nie,to nie jest typowa Polska rodzina.Stary cię oszukał,że ta patologia u ciebie na chacie to norma.
ty tak na poważnie? XD widzę że mało ruchałeś albo miałeś kobiet że takie głupoty piszesz XD
ja też 2 razy dałam w mordę dziewczynie... czasami się im należy XD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów