📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zmieńcie nazwę na "Fundistic"
Wiadome ze ustawka.nie widzial kamery i nie widzial ze koparka czeka.jeszcze zdaryzli hak doczpeic.wiadome ze swiezy i pusyt toiu toy pewnie
Dawno takiego gówna nie widziałem. Jakby to był pierwszy wrzut to OK. Fladzię pojebało do cna.
zdrowoyebne napisał/a:
Wiadome ze ustawka.nie widzial kamery i nie widzial ze koparka czeka.jeszcze zdaryzli hak doczpeic.wiadome ze swiezy i pusyt toiu toy pewnie
Ja pierdole, co ty chcesz?
Już myślałam że fejk.
Niech sra w domu, a nie kradnie czas pracodawcy. U mnie w robocie kible są pozamykane, poza przerwą 10.00 do 10:20
Cipczan napisał/a:
Dawno takiego gówna nie widziałem. Jakby to był pierwszy wrzut to OK. Fladzię pojebało do cna.
Flodzi odjebało już dawno, ale zwróć uwagę, że prawie 300 (na moment pisania tego komentarza) osób postawiło za to piwo... Kurwa, za rolkę z FB, shorta z YT, czy tam innego Tiktoka. Chujowa inscenizacja, wykonanie jeszcze gorsze, żenada dla niedorozwiniętych nastolatków...
Ja pierdolę, wnioskuję o usunięcie "materiału" ze względu za niezgodność z tematyką portalu. A każdemu, co dał piwo W5 na 30 dni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów