18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Sir_Raspberry 2014-02-21, 21:47 42
Jak dla mnie poza tym ostatnim odpałem z dzieckiem koleś jest jak najbardziej wporzo.
Powinna docenić męża bo właśnie dzięki temu ma więcej kasy na swoje fatałaszki
Zgłoś
Ludomir 2014-02-21, 22:36 74
A na noc wyciągają baterie z zegarków, jak śpisz to nie musisz wiedzieć która jest godzina.

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Zgłoś
606 2014-02-22, 5:06 3
Spłukiwać tylko raz dziennie! Szkoda wody!

internetowi wojownicy napierdalają na sadolu na lewactwo zapominając, że właścicielem jest lewak, który trzepie na nich siano. tyle wygrać.
Zgłoś
mat1910 2014-02-22, 5:45 1
Tak, i jeszcze przynosić ze studni we wiadrach!
Zgłoś
Jumbastyczny 2014-02-22, 6:05 3
Według mnie nie pasuje na sadistic, ale co ja tam wiem może nie jestem modny
Zgłoś
kryzmys 2014-02-22, 8:01 7
piękno sadola jest nie we wstawionych postach tylko w bezcennych komentarzach pod nimi
Zgłoś
Nerd 2014-02-22, 9:11 26

I don't break bricks, I'm not Mario
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
Zgłoś
oozyxak0o 2014-02-22, 9:15 1
Nerd napisał/a:

Obrazek

Zgłoś
teken 2014-02-22, 9:39 2
Raczej troll, bo obieg wody szarej jest bez sensu. Woda po prysznicu czy zmywaniu czy czym innym jest brudna, nawet jeśli zastosujesz jakieś filtry to nadal pełna będzie ona innego syfu, ktory niedosyć, że śmierdzi to jeszcze będzie zapychał spłuczkę, którą będzie trzeba częściej naprawiać lub wymieniać.
Fuck logic.
Oszczędność rzędu kilku zł miesięcznie jest raczej bez sensu.

Zgłoś
makabrax 2014-02-22, 9:47
@up
dokładnie, "szarą" wodę można imo brać jedynie z umywalek w łazience/ubikacji, bo ta woda jest względnie czysta mechanicznie i to by było sensowne, ale jeżeli bierze ten tłusty syf ze zmywania naczyń w kuchni to pozdro

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
S................e 2014-02-22, 9:54 3
Był tutaj czy na YT film z kiblem w Japonii, gdzie kran był nad spłuczką i woda z mycia rąk szła do spłuczki. To jest sensowne.
Zgłoś
wajnona 2014-02-22, 10:14
A się śmiejcie, na zachodzie same rządy już kombinują jakby tu wykorzystać deszczówkę do spłukiwania wody w sedesie, bo ekologicznie Niby dobrze, że oszczędza, ale oprócz samego oszczędzania pewnie terroryzuje też wszystkim wokół i z zegarkiem mierzy ile żona bierze prysznic...
Zgłoś
zombiak85 2014-02-22, 10:51
A do chłodzenia drinków używają suchego lodu żeby się nie roztopił.
Zgłoś
Avalanger 2014-02-22, 11:07
I to dla mnie jest kwintesencja celulactwa.
Ja wychodzę z założenia, że po to mamy
PRĄD
WODĘ
GAZ
MEDIA

aby kurwa z nich kurwa korzystać!!!! Rozumiem, nie zostawiamy zapalonej żarówki 100W, gdy nas nie ma w domu, nie zostawiamy odkręconego kraju, ale ludzie!!!
Woda nie jest droga, machlojki z prądem zrozumiałbym prędzej, ale woda? Jakie to są koszta?

Ile on zaoszczędzi na takim systemie? 5L benzyny? Góra? Ja pierdolę...

Może nie dostałem w dupę od życia, ale dla mnie jest to kurwa śmiech.. a potem taki facio kupuje malborasy za 15zł, gdzie tu sens, gdzie logika?

-------
PS. tak, mieszkam na własnym, jeśli o to chodzi. Opłaty są drogie, ale bez kurwa przesady, sami takim działaniem stwarzamy sobie realia trzeciego świata... Tak samo nie ogarniam robienia kilku "herbat" z jednej saszetki Liptona czy innego ciulstwa. Sami sobie odbieramy godność człowieka.

I nie wjeżdżam tu na prawdziwie biednych ludzi, tylko na tych, którzy myślą że oszczędzanie jest glamour i są zgodni z naturą (czy innego tego typu dewiacje)...

Naczelny hejter sadolowego analfabety.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów