📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzięki za ten materiał.
Dopóki człowiek będzie posiadał wolną wolę, dopóty pokoju nie będzie.
to już kurwa wiem czemu w Polsce jest tak hujowo i mamy tyle złodziei w rządzie, bo wszyscy myślą o tym ,że jest zajebiste bezrobocie ,i jak ja hujowo zarabiam i to się potem odbiją ,że premier wpierdala nam jeszcze większe podatki ,kurwa trzeba zacząć medytować i napierdalać pozytywną energią
Wytrzymałem, do chwili, kiedy zaczęto mówić o tym, że tsunami jest powodowane złymi "burzliwymi" myślami.
myślałem ze to się tak zaczyna a to cały film jest taki chujowy.
no to gratuluję. ja bym obejrzał coś innego na wzmocnienie psychiki
no to gratuluję. ja bym obejrzał coś innego na wzmocnienie psychiki
NLP powinno być zakazane tak jak narkotyki i leczone farmakologicznie. tyle w temacie
Może zaczne od tego co mi się nie podoba a mianowicie styl w jakim autor zrobił ten filmik, chodzi mi o podobnieństwo do tych wszystkich filmików o teoriach spiskowych, wielkie słowa muzyka zmuszająca do myślenia wiecie o co mi chodzi, dla mnie to jest straszne, i nie zachęca do oglądania szarego cebulaka.
Co do filmiku, wydaje mi się prawdziwy, bo większość z tych rzeczy sam doświadczyłem w swoim życiu, nie trzeba być przecież ekspertem żeby wiedzieć, że jak idziesz i wewnętrznie rozpiera Cie pozytywna energia rozsyłasz ją na około, zwykły szczery prosty uśmiech potrafi to zrobić lub sposób w jaki się poruszamy. Pytanie tylko co powoduje tą pozytywną energie czy serce i mózg jak mówią w filmiku czy substancje, które krążą po naszym organizmie, np kakao lub czekolada wprowadza nas w przyjemny stan, może to i to.
Medytacja świetna rzecz ,15 minut dziennie narazie robie, pomaga w poradzeniu sobie z problemami każdego dnia.
Troche sporo tego wyszło, pozdro sadole!
Co do filmiku, wydaje mi się prawdziwy, bo większość z tych rzeczy sam doświadczyłem w swoim życiu, nie trzeba być przecież ekspertem żeby wiedzieć, że jak idziesz i wewnętrznie rozpiera Cie pozytywna energia rozsyłasz ją na około, zwykły szczery prosty uśmiech potrafi to zrobić lub sposób w jaki się poruszamy. Pytanie tylko co powoduje tą pozytywną energie czy serce i mózg jak mówią w filmiku czy substancje, które krążą po naszym organizmie, np kakao lub czekolada wprowadza nas w przyjemny stan, może to i to.
Medytacja świetna rzecz ,15 minut dziennie narazie robie, pomaga w poradzeniu sobie z problemami każdego dnia.
Troche sporo tego wyszło, pozdro sadole!
2:26 zaczyna się ciekawa melodyjka... może ktoś przybliżyć tytuł ?
Wpisz w youtube "Przesłanie nadziei" pod filmikiem 1/2 i 2/2 masz wymienione piosenki
Obejrzałem całość tylko po to, żeby nie oceniać po okładce.. Jak dla mnie to ludzie o mentalności hipisów, którzy znaleźli nowy nurt umysłowy i podpinają się pod naukowców. Połączenie straszne. Musiałem się zmuszać żeby to obejrzeć -_-.
Dużo bajdurzenia. "Zostało udokumentowane" "Naukowcy dowiedli że" "Zostały prowadzone badania".. Kto kiedy gdzie ? Dowody jakieś? nic. Sama idea medytacji i buddyzmu jest zajebista bo to naprawdę dobrze wpływa na otoczenie i na nas samych, ale bez przesady.. Ja sam jestem ateistą ale buddyzm jako taki mi by zajebiście odpowiadał. Przynajmniej ma jako taki sens.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów