Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Łączy ich obłęd szukania wroga odpowiedzialnego za ich nieszczęścia.
Skąd ci się wzięło przekonanie, że prawicowiec od razu popiera Jarosława? I ciekawe gdzie wyczytałeś, że prawicowcy to "banda zapyziałych nieudaczników"? Pewnie w GW...
@vass
Skąd ci się wzięło przekonanie, że prawicowiec od razu popiera Jarosława? I ciekawe gdzie wyczytałeś, że prawicowcy to "banda zapyziałych nieudaczników"? Pewnie w GW...
Czytam komentarze na sadolu i wyciągam wnioski.
Traktujesz sprawy wybiórczo napisałem też o Korwinie.
No nie powiesz mi, że zwolennik Jarka nazwie się Lewicowcem.
śmieszy mnie banda gówniarzy narzekająca na Tuska
w Polsce NIGDY nie było lepiej, a jak ktoś jest niedojebany za przeproszeniem i nie umie zadbać o własną dupę to złość należy kierować wyłącznie na siebie
Zapewne Twój tatuś zapewnił Ci start sprzedając dla SB/UB.
Tylko czerwona hołota ustawiła się w Polsce po 89.
Wstyd.
Nie spinaj sie stary niepotrzebnie. Nieudacznicy jak zwykle najwiecej krzycza a Ty rob swoje i ciesz sie z zycia. Ci wszyscyi krzykacze internetowi zawsze beda winic innych za swoje niepowodzenia.
Niedługo jebana poprawność nawet czegoś takiego zabroni.
A mówi Ci coś ustawa o "mowie nienawiści"?
Biedni i głupi byli, są i będą. I jeszcze nigdy nie słyszałem, żeby któryś powiedział - Jestem cipą bo nie umiem zarobić - tylko zawsze - przyczyną mojej cipowatości jest (ktoś tam)
śmieszy mnie banda gówniarzy narzekająca na Tuska
w Polsce NIGDY nie było lepiej, a jak ktoś jest niedojebany za przeproszeniem i nie umie zadbać o własną dupę to złość należy kierować wyłącznie na siebie
A mnie śmieszy banda idiotów nie zauważająca podstawowych faktów. Zadłużenie Polski tumanie rośnie w tak szybkim tempie, jak nigdy dotychczas. Emeryci ledwo wiążą koniec z końcem mimo, że często przepracowali blisko 40 lat. Na podstawowe badania czeka się kilka miesięcy. Nasza infrastruktura leży i kwiczy. Nawet te posmarkane autostrady przed Euro były zbudowane za horrendalne kwoty w porównaniu z autostradami np. na zachodzie. Polskie szkolnictwo obniża poziom, przez co produkuje się tłuków twojego pokroju. Podatki idą do góry. Wyemigrowało z Polski kilka milionów ludzi, a ten rudy imbecyl w kampanii wyborczej używa hasła "budujmy szkoły" - dla kogo, jak mamy niż demograficzny i szkoły trzeba zamykać? Jesteś kolejnym kretynem, który obudzi się z ręką w nocniku, bo cieszył się grillowaniem podczas euro, zamiast zastanowić ile będzie kosztowało utrzymanie tych kurników.
Drugi idiota, ale z innej "parafii" - internetowy ignorancik:
Ja akurat chuj wbijam w tą całą politykę i jestem przekonany, że kto by nie rządził to pizda życiowa zawsze będzie pizdą i zawsze będzie szukać winnych swojej pizdowatości, biedy, niezaradności, braku kasy, wśród innych a nie w sobie. Zawsze będzie winny jakiś Tusk, Kaczyński czy Mosze Goldberg z kurwa Indochin.
Biedni i głupi byli, są i będą. I jeszcze nigdy nie słyszałem, żeby któryś powiedział - Jestem cipą bo nie umiem zarobić - tylko zawsze - przyczyną mojej cipowatości jest (ktoś tam)
Tutaj widać typowe braki nie tylko w myśleniu, ale w analizowaniu historii. Facet jak każdy będzie tak podchodził, to w pewnym momencie obudzimy się w kraju, w którym vat będzie wynosił 60% a podatek od dochodu 80% No ale dalej będziesz wbijał swoją męskość w politykę i żył w przekonaniu, że jak jesteś zaradny, to sobie dasz radę. Na Cyprze też byli zaradni i im zarąbali część oszczędności. Myślisz, że to nie pójdzie dalej, jak zabraknie kasy? To są metody typowe wszelkiej maści socjalizmów, interwencjonizmów i innych bałaganów - jak się wydaje więcej, niż zarabia, to w końcu to musi paść. Ale zanim padnie, to żeby jeszcze nakraść, ogoli się naiwniaków, którzy wierzyli w cudowną moc swojej zaradności. Brawo ignorancie, jesteś kolejną jednostką przykładającą rękę do tego bajzlu. Podobnie jak kolega wyżej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów