📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Warszawa?
Donald to szmata - bardzo treściwa wiata
Ci wspomniani 'polacy' gowno zrobia, dalej zapierdalaja na budowie.
HariDee napisał/a:
Ci wspomniani 'polacy' gowno zrobia, dalej zapierdalaja na budowie.
Nie pierdol już, tylko idz wymieszać cement.
śmieszy mnie banda gówniarzy narzekająca na Tuska
w Polsce NIGDY nie było lepiej, a jak ktoś jest niedojebany za przeproszeniem i nie umie zadbać o własną dupę to złość należy kierować wyłącznie na siebie
w Polsce NIGDY nie było lepiej, a jak ktoś jest niedojebany za przeproszeniem i nie umie zadbać o własną dupę to złość należy kierować wyłącznie na siebie
sebeks napisał/a:
Pierdolisz aż się ziemia trzęsie. Jakbyś nie był durnym ignorantem, to wiedziałbyś, że niektórzy nawet nie mają kasy na tzw. "start". Więc <niech ktoś dokończy bo niedługo przekroczę limit >
@up z chęcią
Pierdolisz bzdury jebana lewacka kurwo. Rozumiem że według Ciebie dobre jest gdy byli ormowcy, zomowcy i inne ścierwa dostają po 10 tysiaków na emeryturę gdy ci którzy walczyli o Polskę bez komunizmu klepią jebaną biedę? Pierdolnij ty się w łeb. tuska i tobie podobnych na gałąź kurwa.
Cytat:
Pierdolisz bzdury jebana lewacka kurwo. Rozumiem że według Ciebie dobre jest gdy byli ormowcy, zomowcy i inne ścierwa dostają po 10 tysiaków na emeryturę gdy ci którzy walczyli o Polskę bez komunizmu klepią jebaną biedę? Pierdolnij ty się w łeb. tuska i tobie podobnych na gałąź kurwa.
Abgda,
Czy chodzi o synonim słowa "wytegowywuj", tudzież "wyjdź"?
sebeks,
To, że ktoś nie umie "zadbać o własną dupę" to jedno ale za panowania Donalda jest tak chujowo, że nawet dobrze ogarnięci ludzie NIE MOGĄ zadbać zbyt skutecznie o siebie.
Wcześniej pisałem podobnie ale teraz powtórzę...
Sam jestem przykładem.
Chętnie założę własny gabinet -nie napiszę czym się zajmuję - ale nie zrobię tego gdyż przepisy każą mi zapierniczać ruski rok po urzędach bo normy coś tam, bo lokal coś tam, bo mi się but kuźwa rozwiązał .
Już wolę pracować pod kimś, a mieć spokój z durnymi, uprzykrzającymi życie przepisami i pierdzielniętą biurokracją.
No nic tylko niedługo wyjechać w piździec i zostawić ten polski grajdołek
Cytat:
Więc <niech ktoś dokończy bo niedługo przekroczę limit >
Czy chodzi o synonim słowa "wytegowywuj", tudzież "wyjdź"?
sebeks,
sebeks napisał/a:
w Polsce NIGDY nie było lepiej, a jak ktoś jest niedoj***ny za przeproszeniem i nie umie zadbać o własną dupę to złość należy kierować wyłącznie na siebie
To, że ktoś nie umie "zadbać o własną dupę" to jedno ale za panowania Donalda jest tak chujowo, że nawet dobrze ogarnięci ludzie NIE MOGĄ zadbać zbyt skutecznie o siebie.
Wcześniej pisałem podobnie ale teraz powtórzę...
Sam jestem przykładem.
Chętnie założę własny gabinet -nie napiszę czym się zajmuję - ale nie zrobię tego gdyż przepisy każą mi zapierniczać ruski rok po urzędach bo normy coś tam, bo lokal coś tam, bo mi się but kuźwa rozwiązał .
Już wolę pracować pod kimś, a mieć spokój z durnymi, uprzykrzającymi życie przepisami i pierdzielniętą biurokracją.
No nic tylko niedługo wyjechać w piździec i zostawić ten polski grajdołek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów