Pytanie co facet zrobił, jeśli był np. pedofilem czy gwałcicielem to brawo dla policjantów. A jeśli biją bez powodu albo żeby wymusić zeznanie to wielki, murzyński chuj im w dupę.
To jakieś kurwy ochroniarskie z dworca, babka ma walizkę, a widać oni chcieli zarobić na jakimś przejezdnym.
Miłe zakończenie widać na tyle głupi, że nawet o kamerze nie wiedzieli.
Pytanie co facet zrobił, jeśli był np. pedofilem czy gwałcicielem to brawo dla policjantów. A jeśli biją bez powodu albo żeby wymusić zeznanie to wielki, murzyński chuj im w dupę
czyli złodzieja, co ukradł ci ciężko zarobione pieniądze nie można, a niewiernego narzeczonego pomówionego o zgwałcenie już tak ?
suabo
jesli to czytają policjanci, sw czy inni tacy:
Nie warto tak robić. I tak nikt tego nie doceni, choćbyście obili najgoszego zwyrola, bo i tak w razie wpadki nikt wam ręki nie poda, a społeczeństwo ZAWSZE trzyma stronę inną niz Wasza.
ytanie co facet zrobił, jeśli był np. pedofilem czy gwałcicielem to brawo dla policjantów. A jeśli biją bez powodu albo żeby wymusić zeznanie to wielki, murzyński chuj im w dupę.
a jeżeli biją pedofila lub gwałciciela żeby wymusić zeznanie?
Pytanie co facet zrobił, jeśli był np. pedofilem czy gwałcicielem to brawo dla policjantów.
No brawa po chuju. Tomasza Komendę też zrobili pedofilem, właśnie przez wielogodzinne napierdalanie w podobny sposób i wymuszanie podpisywania fałszywych zeznań. A tępaki klaskały w łapki, bo przecież nie ważne czy ktoś winny, czy nie winny - ważne że jest kozioł ofiarny. Sprawa zamknięta, wpierdol spuszczony i cześć. Najważniejsze że społeczniaki hodowane na medialnej papce są ukontentowane...
I absolutnie nic się w mentalności ludzkiej nie zmienia, w czym utwierdzają mnie właśnie takie durne komentarze.
Co prawda dopisałeś że...
jeśli biją bez powodu albo żeby wymusić zeznanie to wielki, murzyński chuj im w dupę.
...ale prawdopodobnie tak właśnie jest (bo jaki jest inny powód? chcą sobie pohasać?). I pewnie te zeznania wymuszą. I statystyki poprawią. I społeczniaki będą się cieszyć że żyją bezpiecznie. Aż kiedyś im mordy nie obiją, bo będą mieli pecha.
Bandyci to bandyci, wszystko jedno czy noszą dresy, czy mundury.
Pytanie co facet zrobił, jeśli był np. pedofilem czy gwałcicielem to brawo dla policjantów.
Na końcu filmiku widać co zrobił. Posiadał dolary.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów