📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A czarni udają, że nie wiedzą o co temu chodzi. Myślą, że wydają się wtedy biali czy co?
wy tu sobie gadu gadu a bawełnę zbierać trzeba !
@up,
brawo, zrozumiałeś urywek tekstu i warto się tym pochwalić, popieram
brawo, zrozumiałeś urywek tekstu i warto się tym pochwalić, popieram
Robiłem z czarnuchami i mogę potwierdzić: jebane nieroby, głupie chuje, kurwy, szmaty, wchujarobole.
@Jangcy o to przepis na leczo z cukinią:
cebula 2 szt
czosnek 2 ząbki
kiełbasa
papryka czerwona 1 duża
cukinia 2 małe szt
pomidory 3 szt
sól
pieprz
suszona bazylia
słodka papryka
musztarda
2 małe cebule kroimy w półplasterki, 2 ząbki czosnku drobno siekamy, cienką kiełbasę (np. śląską lub zwyczajną) kroimy w kostkę, 1 dużą paprykę czerwoną kroimy w paseczki, 2 małe cukinie obieramy ze skóry i kroimy w kostkę, 3 pomidory parzymy we wrzątku, obieramy ze skóry i kroimy w kostkę. Na rozgrzany olej wrzucamy pokrojoną cebulę (lekko solimy, wtedy cebula szybko puści sok i odda swój smak), chwilę podsmażamy i dodajemy czosnek - moment smażymy i kolejno wrzucamy następne składniki, każdy z nich przez chwilę podsmażając: kiełbasę, czerwoną paprykę, cukinię i na końcu pomidory, które puszczą smaczny sos. Doprawiamy do smaku: solą, pieprzem, suszoną bazylią, czerwoną słodką papryką i łyżeczką musztardy
cebula 2 szt
czosnek 2 ząbki
kiełbasa
papryka czerwona 1 duża
cukinia 2 małe szt
pomidory 3 szt
sól
pieprz
suszona bazylia
słodka papryka
musztarda
2 małe cebule kroimy w półplasterki, 2 ząbki czosnku drobno siekamy, cienką kiełbasę (np. śląską lub zwyczajną) kroimy w kostkę, 1 dużą paprykę czerwoną kroimy w paseczki, 2 małe cukinie obieramy ze skóry i kroimy w kostkę, 3 pomidory parzymy we wrzątku, obieramy ze skóry i kroimy w kostkę. Na rozgrzany olej wrzucamy pokrojoną cebulę (lekko solimy, wtedy cebula szybko puści sok i odda swój smak), chwilę podsmażamy i dodajemy czosnek - moment smażymy i kolejno wrzucamy następne składniki, każdy z nich przez chwilę podsmażając: kiełbasę, czerwoną paprykę, cukinię i na końcu pomidory, które puszczą smaczny sos. Doprawiamy do smaku: solą, pieprzem, suszoną bazylią, czerwoną słodką papryką i łyżeczką musztardy
ja na to powiem : nebyt ulumw bateti
nie gotujcie gówien, trzeba krowy wpierdalać i hardkorowe suple brać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów