📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a w ktorym momecie to jest komedia? chyba inny film ogladales albo skonczyles na tym kawalku
widzisz misu ja w odroznieniu do ciebie film widzialem i poza filwebem to nigdzie nie jest komedia kryminalna .Tak samo Psy moge nazwac komedia kryminalna
Jeżeli nie widzisz w tym filmie humorystyki to jesteś jakiś inny
iplex.pl/sklep/filmy/przepraszam-czy-tu-bija,987
filmoweszalenstwo.blogspot.com/2011/10/przepraszam-czy-tu-bija-czyli-k...
film.wp.pl/id,15826,title,Przepraszam-czy-tu-bija,film.html?ticaid=1d76d
filmixer.pl/index.php?d=katalog&k_id=0&p_id=991
Powiedz mamie by ci blokadę rodzicielską z kompa zdjęła to będziesz miał więcej stron www
iplex.pl/sklep/filmy/przepraszam-czy-tu-bija,987
filmoweszalenstwo.blogspot.com/2011/10/przepraszam-czy-tu-bija-czyli-k...
film.wp.pl/id,15826,title,Przepraszam-czy-tu-bija,film.html?ticaid=1d76d
filmixer.pl/index.php?d=katalog&k_id=0&p_id=991
Powiedz mamie by ci blokadę rodzicielską z kompa zdjęła to będziesz miał więcej stron www
TO jest klasyk ,a mozna to nazwac filmem sensacyjnym bądz kom-sens.. A ty Schabu nie dramatyzuj bo M jak miłość nazwiesz dramatem
Scena przednia i każdy ją zna, ale z prawdziwym przesłuchaniem ma ona tyle wspólnego co Anna Grodzka z kobiecością
Komedia wcale nie musi oznaczać że film ma być śmieszny( komiczne sceny itd. ) . W starożytności jeśli spektakl był komedią oznaczało że przedstawienie kończyło się szczęśliwie (np. dobro zwyciężało nad złem).
W tym przypadku film kończy się dobrze bo go oglądałem i mamy tzw. przewagę dobra nad złem.
W tym przypadku film kończy się dobrze bo go oglądałem i mamy tzw. przewagę dobra nad złem.
Najprościej idiocie wytłumaczcie - komedią w tej chociażby scenie było to że nie dostał wpierdol - jak to zawsze było w ramach PRL ;] ... in real life nie doczekałby 0:20
P.S - Psy - to była komedia... w żadnymkurwawypadku NIE KRYMINALNA ... ewentualnie wczesne dzieła "Disney XD" ...
A porównanie jakiekolwiek tych 2 filmów przez tego Schaba czy jak mu tam... pozostawię jego rodzicom ... pasuje w końcu wpierdol spuścic i kompa z majowej komunii zabrać.. :/
P.S - Psy - to była komedia... w żadnymkurwawypadku NIE KRYMINALNA ... ewentualnie wczesne dzieła "Disney XD" ...
A porównanie jakiekolwiek tych 2 filmów przez tego Schaba czy jak mu tam... pozostawię jego rodzicom ... pasuje w końcu wpierdol spuścic i kompa z majowej komunii zabrać.. :/
Tak z innej beczki jeśli chodzi o milicję:
Milicjant zdaje prawo jazdy
-Panie milicjancie proszę opisać pracę silnika
-Wrruuummm wruuuummm wrrrr.
Suchar jak chuj co?
Milicjant zdaje prawo jazdy
-Panie milicjancie proszę opisać pracę silnika
-Wrruuummm wruuuummm wrrrr.
Suchar jak chuj co?
Tak się powinien zachowywać każdy Człowiek na przesłuchaniu !!
"Nawet gdy, powiną cię psy
Cii.. Zachowaj sekret
Dobry chłopak na komendzie nie mięknie " PTP
nigdy Jp
"Nawet gdy, powiną cię psy
Cii.. Zachowaj sekret
Dobry chłopak na komendzie nie mięknie " PTP
nigdy Jp
Przypomniało mi się coś... jak Polak trafił na dołek w Anglii ... dwóch policjantów go przesłuchuje i pytają czy może kawe ?...kanapke? bo trochę będzie trzeba poczekać na pełnomocnika .A on na to : a nie można tak normalnie ?...wpierdol i do domu ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów