📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Tośmy się uśmiali ha ha
Więcej szczegółów nie zdradzam - zresztą zobaczcie sami
Ale sadysta z tego Hardcorowy Koksu. Chyba lubi jak się ludzie męczą i czekają aż coś się wydarzy na filmiku.
Ale sadysta z tego Hardcorowy Koksu. Chyba lubi jak się ludzie męczą i czekają aż coś się wydarzy na filmiku.
Tośmy się uśmiali ha ha
Xenomorph08 napisał/a:
Więcej szczegółów nie zdradzam - zresztą zobaczcie sami
Jestem na tym portalu dłużej niż wy. Staram się nie trollować i dodawać rzeczy, które w mojej opinii są śmieszne. Przykro mi, że nie podoba się wam, ale nie każdemu może się podobać. Tak naprawdę mam dla was do powiedzenia tylko jedno słowo.
wypierdalać...
Hartkorowy Koksu - więcej luzu. To jest forum z czarnym humorem.
Jak ktoś napisze że jestem pojebany to nie zamknę się w sobie. Także luzik.
Poza tym - SIŁA!!!
Jak ktoś napisze że jestem pojebany to nie zamknę się w sobie. Także luzik.
Poza tym - SIŁA!!!
Roll that shit, like that shit, smoke it
@Xenomorph08
Jesteś pojebany
Jesteś pojebany
@up czarnego bierzesz ? bedziesz pozniej wygladala jak bys sie z gownem bila
Hardcorowy Koksu napisał/a:
Jestem na tym portalu dłużej niż wy. Staram się nie trollować i dodawać rzeczy, które w mojej opinii są śmieszne. Przykro mi, że nie podoba się wam, ale nie każdemu może się podobać. Tak naprawdę mam dla was do powiedzenia tylko jedno słowo.
wypierdalać...
ohohoho. ja jestem dluzej w tej piaskownicy i ja bede mowil jakie zamki z piasku budujemy !
co ma wspolnego poczucie humoru od bycia na sadisticu dluzej niz ktos inny? a ze akurat dodales cos malo smiesznego to sie nie dziw, ze ktos Ci to napisze. nie nasza wina, że masz ubaw z niesmiesznego filmiku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów