📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z tego co widzę to jes przestawia, a nie ustawia ale sprytne nie powiem
W pierwszej chwili myslalem ze to kolejka jakas. Albo ze koles sie kantem zawiesił.
Pacz pan jaka technika
Pacz pan jaka technika
Zajebista robota, płacą Ci za jazdę wzdłuż bariery na autostradzie i tylko patrzysz w lusterka, czy prosto się przestawia
Czy ja dobrze rozumiem, ta maszyna dostosowuje pasy ruchu do aktualnego natężenia ruchu w poszczególnych kierunkach?
Ale leci bokiem ;d
Patroy dokładnie. Było o tym kiedyś obszerniej na wykopie. Dostosowuje ilość pasów ruchu do średniego natężenia. Rano jest większych ruch w stronę miasta a 'po pracy' odwrotnie Genialne
Dz.U. 2002 nr 170 poz. 1393
Rozporządzenie Ministrów Infrastruktury oraz Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 31 lipca 2002 r. w sprawie znaków i sygnałów drogowych.
&86
6) Znak P-5 " linia podwójna przerywana " ( znajdująca się między skrzyżowaniami po obu stronach pasa ruchu ) oznacza pas o zmiennym kierunku ruchu otwieranym i zamykanym sygnałami świetlnymi nadawanymi przez sygnalizator S-4.
en.wikipedia.org/wiki/Reversible_lane
Można też googlować i youtubować po więcej takich obrazków
Rozporządzenie Ministrów Infrastruktury oraz Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 31 lipca 2002 r. w sprawie znaków i sygnałów drogowych.
&86
6) Znak P-5 " linia podwójna przerywana " ( znajdująca się między skrzyżowaniami po obu stronach pasa ruchu ) oznacza pas o zmiennym kierunku ruchu otwieranym i zamykanym sygnałami świetlnymi nadawanymi przez sygnalizator S-4.
en.wikipedia.org/wiki/Reversible_lane
Można też googlować i youtubować po więcej takich obrazków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów