Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po Rusku to umie Komorowski, po Niemiecku Tusk, a po Polskiemu Kaczynski, poza tym tylko kilku politków moze sie pochwalić takim wyksztalceniem jak Lech Kaczynski, Tusk to nauczyciel geografii lol .
Akurat wykształcenia ni jak ma się to tego jakim palantem był... Kwaśniewski jakoś dał rade nauczyć się angielskiego...
po Rusku to umie Komorowski, po Niemiecku Tusk, a po Polskiemu Kaczynski, poza tym tylko kilku politków moze sie pochwalić takim wyksztalceniem jak Lech Kaczynski, Tusk to nauczyciel geografii lol .
Nie chce Cię martwić, ale jeśli to co napisałeś jest prawdą to Tusk ma wyższe wykształcenie. Żeby uczyć geografi trzeba mieć minimum licencjat...
Nie ma co tłumaczyć się brakiem możliwości w tamtych czasach, bo jak się chciało to można było, uwierz. Mój ojciec jest tego najlepszym przykładem (a jest właśnie z Twojego pokolenia). Mimo trudności zdobył kilka lichych książek, słuchał nocami BBC i biegle operuje angielskim do tego stopnia że często przyjmuje zlecenia tłumaczenia skomplikowanych tekstów mimo braku skończonej filologii. Więc nie wmawiaj nam, młodym że było tak ciężko
@kubulek
Tak.
Nie jestem obrońcą Tuska, a tym bardziej Kaczyńskiego, ale do ku..wy nędzy, jak myśmy kończyli szkoły, to nam do głowy przez kilkanaście lat wbijali rosyjski. Dużo ludzi w tym czsie (komuny) nawet nie miało możliwości mimo dobrych chęci uczyć się angielskiego. Dla tego proszę nie cwaniakować, bo Wam dzisiaj młodzi wbijają angielski i nawet średnio kumaty nauczy się angielskiego, bo ma go w szkole na codzień.
więcej się nauczylem angielskiego siedząc w domu niż w szkole.
nie miało się chęci a teraz zwala wine na ustrój polityczny? hehehe
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów