📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba zapomnieli mu powiedzieć, że fura ma napęd na tył i dodawanie gazu na zakręcie przy mokrej drodze tak się skończy
Jak był na bombie to AC tego nie obejmuje i zapłaci z własnej kieszeni
Jak był na bombie to AC tego nie obejmuje i zapłaci z własnej kieszeni
„Facet zdecydował jednak, że chce prowadzić”
Niemożliwe.
Hamował gazem, więc za kierownicą musiała być jakaś baba.
I to starsza - one zawsze tak hamują w kryzysowej sytuacji, którą same prowokują.
E tam.
Może uślizg niewielki.
Przyczyną nie był rodzaj napędu, a debil (nie upieram się przy płci ) za kierownicą.
Z napędem na przód też by się rozbił.
A nawet bez napędu.
A to, że ważne jest, kto kieruje (tam też napęd na tył!), pokazuje stary leningradzki zespół:
Niemożliwe.
Hamował gazem, więc za kierownicą musiała być jakaś baba.
I to starsza - one zawsze tak hamują w kryzysowej sytuacji, którą same prowokują.
Bul_od_bytu napisał/a:
i dodawanie gazu na zakręcie przy mokrej drodze tak się skończy
E tam.
Może uślizg niewielki.
Przyczyną nie był rodzaj napędu, a debil (nie upieram się przy płci ) za kierownicą.
Z napędem na przód też by się rozbił.
A nawet bez napędu.
A to, że ważne jest, kto kieruje (tam też napęd na tył!), pokazuje stary leningradzki zespół:
Kolega który został puknięty w pupę zapewne pomyślał, że miał szczęście, kiedy Mustang przeleciał przed nim i skosił znak
Czy dobrze rozumiem że teraz jak weszło to nowe prawo że pijanemu kierowcy zabierają samochód lub jeśli pojazd nie jest jego to nastąpi przepadek wartości pojazdu to typ popłynie na ok.100k(nie wiem ile dokładnie wart jest taki mustang)??xD
Pawehan napisał/a:
W nich podobno linka od gazu się blokuje .Oto efekt.
Jeśli to nie był żart, to wyjaśniam - w tym aucie nie ma linki gazu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów