W takich sytuacjach lepiej nie kozaczyć; inna rzecz, że pani zabrała się do przeciwdziałania dość niezręcznie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dać się odjebać za cudzy telefon...
wejdz w pustke głowy kobiety w której powinna znajdowac sie substancja muzgopodobna, kobiety dla której przez 35 lat życie nie dało żadnych wrażej
i tego jednego popołudnia zapragneła poczuc sie superbohaterka i poczuc że żyje ponieważe jej kumpeli kradzież została dokonana na chujfonie
jednak jej niecne plany pokrzyżowała nieduża miara metalu w ciekawy kształt ukształtowana która powiedziała jej także bez słów "
było siedzieć w kuchni".
i tak sie konczy ballada o kobiecie która zapragneła zmienic cos.
małe coś w tym wielkim swiecie.
i tego jednego popołudnia zapragneła poczuc sie superbohaterka i poczuc że żyje ponieważe jej kumpeli kradzież została dokonana na chujfonie
jednak jej niecne plany pokrzyżowała nieduża miara metalu w ciekawy kształt ukształtowana która powiedziała jej także bez słów "
było siedzieć w kuchni".
i tak sie konczy ballada o kobiecie która zapragneła zmienic cos.
małe coś w tym wielkim swiecie.
Kradziej nie miał na celu zabijać, ale sama prosiła się o strzał.. Była glupsza od niego. Selekcja naturalna? Zaliczamy?
lm65 napisał/a:
@paczfiko Zaakceptuj wszystko
Już chyba nie da się więcej zaakceptować
AdBlock Plus ew. AdGuard (choć tego mniej polecam).
Może oglądała jakiś współczesny film, w którym kobiety mogą wszystko i pomyślała, że to jest jej moment na walkę z patriarchatem?
takie rzeczy jak wiadomo są tam na porządku dziennym, pewnie kilka razy się udało, nie przypuszczała że strzeli
chujnia, dostać za telefon, dziki kraj i lepiej tam nie będzie
chujnia, dostać za telefon, dziki kraj i lepiej tam nie będzie
paczfiko napisał/a:
Wie ktoś jak to jebane gówno wyłączyć?
polecam inne przegladarki na bazie chromium, np kiwi lub brave. Sa szybkie, stabilne, no i maja wbudowane fajne adblocki i ustawienia prywatności dzieki ktorym nigdy wcześniej nie widziałem tu takiego komunikatu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów